Expertise

Adres & route     Login

Content Management Systemen

Een beetje site kan eigenlijk niet zonder content management systeem (CMS). Met een CMS kunt u niet alleen uw site up to date houden, het is een werkinstrument voor alle denkbare digitale oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan urenregistratie of documentbeheer. Implementatie van een dergelijk systeem vormt dan ook een onmisbare schakel. In een handomdraai heeft u maximale controle over de content op uw website.

 

Screenshot van Content Management Systeem 'Nedmin'

Maatwerk

Het eigen CMS van Nedbase, Nedmin, wordt continu bijgeschaafd, aangevuld en doorontwikkeld. Inmiddels is het een indrukwekkend stuk gereedschap met mogelijkheden waar veel dure pakketten van grote producenten een puntje aan kunnen zuigen. Nedmin wordt geïntegreerd in uiteenlopende webtrajecten. Het biedt een stabiele basis voor contentbeheer binnen een (actiematige) website, maar wordt ook zeer regelmatig ingezet bij een complexe webwinkel, of doet dienst als kloppend hart voor een grote intranetomgeving met honderden gebruikers.

 

Usability
Met name op het gebied van gebruiksvriendelijkheid scoort Nedmin erg hoog! De specifieke keuze voor Nedmin wordt dan ook door zeventig tot tachtig procent van onze klanten gemaakt.

 

Open source

Bij Nedbase is het evenwicht tussen vormgeving en techniek altijd erg belangrijk. Nedmin combineert geavanceerde techniek dan ook met een zeer gebruiksvriendelijke interface. Onze gecertificeerde php-programmeurs kunnen uiteraard met veel meer systemen dan alleen Nedmin uit de voeten.

Nedbase ondersteunt namelijk ook CMS omgevingen als Morello (.net framework). In aanvulling hierop hebben open source producten als Typo3, Drupal en Joomla eveneens onze aandacht. Uiteraard adviseren we u graag welke oplossing in uw situatie het beste is.

Eenvoudig uw website up-daten

U wilt geen overbodige toeters en bellen, maar een beheersysteem dat heel makkelijk is om mee te werken? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch (0118 617873) of via ons contactformulier.