Expertise

Adres & route     Login

Online marketing

We hebben het al eerder aangehaald... Websites maken is geen kunst. Precies, het is een vak! En dat is nu precies waar het om draait. Een website is tegenwoordig meer dan een verlengstuk van traditionele media, het is een marketingtool en een middel om bezoekers aan uw bedrijf te binden. Marketing en internet zijn inmiddels nauw met elkaar verweven. Het een kan absoluut niet zonder het ander. Online communicatie gaat namelijk verder dan alleen websites en dat gaat Nedbase ook...

 

Scoren in Google

Hoe zorg je er nu voor dat uw website goed vindbaar is? Het is een van de meest gestelde vragen. En inderdaad heel belangrijk, want het succes van een project begint bij het binnenhalen van de juiste bezoekers. Daarover denken we graag mee. Sterker, het is een geïntegreerd onderdeel van onze werkwijze.

 

Een mooie website met de juiste uitstraling is een prima uitgangspunt. Maar uw (online) merk komt pas echt tot leven als uw website ook daadwerkelijk gevonden wordt, als het interactie en discussie oproept en als u een plek verovert in de juiste online communities en social media. Een sterk online merk neerzetten is namelijk geen eenmalige actie, maar een constant proces.

 

Specialismen

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw online product te 'vermarkten'? Neem gerust eens contact met ons op. Dit kan telefonisch (0118 617873) of via ons contactformulier .