Passie voor online
header afbeelding

Aan de slag met Sinke-geel

Geel gekleurde kranen, containers, vrachtwagens en bulldozers van de Sinke Groep. Wie herkent ze niet uit het Zeeuwse straatbeeld? Wij mochten ze gisteren tijdens een inspiratiebezoek van dichtbij bekijken. Want deze klant van het eerste uur heeft ons gevraagd weer een website neer te zetten die helemaal past bij deze tijd. Aan de slag dus!

Forse groei

Jaap Walhout, adviseur vanuit Nedbase: “De Sinke Groep is de afgelopen jaren fors gegroeid. Met een gigantisch machinepark, de overname van Sturm en Dekker en ca. 100 werknemers is het tijd om samen de online communicatie te vernieuwen. Super leuk dat ons weer de opdracht is gegund om een stoere en moderne website te maken waarop de diverse expertises en mooie projecten van de Sinke Groep centraal staan. Beeldvullende foto’s en (drone)videobeelden moeten het verhaal gaan vertellen. Maar meer dan dat verklappen we nog niet, want we beginnen nog maar net!”

Indrukwekkend

Jesse Vermeer, interaction designer bij Nedbase: "Wat vooral indruk op me heeft gemaakt was het grote terrein van Sinke Groep in combinatie met het arsenaal aan machines. Dat was behoorlijk indrukwekkend. Bovendien stond ik echt te kijken van het aantal diensten en producten dat Sinke Groep aanbiedt. Daar was ik me helemaal niet zo van bewust. Met dit inspiratiebezoek en alle andere input die we van Sinke Groep hebben ontvangen, heb ik meer dan voldoende ideëen verzameld om met het webdesign aan de slag te gaan." 

Processen verbeteren

Jaap tot slot: "Maar we doen meer dan alleen het 'jasje' vernieuwen. We pakken ook door op het verbeteren van een aantal processen. Zoals het super eenvoudig kunnen bestellen en afrekenen - met iDeal - van een afvalcontainer en sloopmateriaal, maar ook het zorgvuldig en automatisch informeren van omwonenden bij een onderhanden project. Wordt vervolgd!"

 

 

Aan de slag met Sinke-geel
Aan de slag met Sinke-geel
Aan de slag met Sinke-geel
Nedbaas Jaap Walhout
Jaap Walhout Adviseur / management

Meer updates

Naar overzicht