Passie voor online
header afbeelding

Brand new: Hapro.com

Hapro International: niet alleen een gevestigde naam in het Zeeuwse, maar zeker ook internationaal. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in hoogwaardige dakkoffers en zonnebanken, wil online flinke stappen zetten. En heeft daarvoor Nedbase uitgekozen als online partner!

Online positionering

Een gloednieuwe website is de eerste stap die Hapro en Nedbase samen hebben gezet. Jaap Walhout, projectmanager namens Nedbase, vertelt: “Zowel strategisch als uitvoerend een hele mooie opdracht. De online positionering van Hapro en haar productaanbod vormde het startpunt. We hebben het DNA van Hapro vertaald  naar een sterke online identiteit en de twee verschillende werelden, Beauty & Travel, samengebracht.”

 

Brand new: Hapro.com

Belangrijk voortraject

Denise Brugge, communicatieadviseur bij Hapro, legt uit waarom een intensief voortraject bij zo’n project absoluut niet mag ontbreken: “Nog voordat we ook maar over ontwerpen nadachten, was het belangrijk dat we eerst de structuur en functionaliteiten helder op papier hadden. En dat is nog niet gemakkelijk, met zo’n groot productaanbod. Kritisch zijn en jezelf goed verplaatsen in de doelgroep waren de sleutel tot het uiteindelijke resultaat. Pas daarna is Nedbase aan de slag gegaan met de vormgeving en structuur van de website.”

Brand new: Hapro.com

360° en nog meer leuks!

Nedbase heeft een corporate website ontwikkeld die uiteraard geschikt is voor gebruik op PC, tablet en mobiel. Jaap: “De website is functioneel en uitnodigend opgezet. Bezoekers vinden hierdoor snel de praktische informatie waar ze naar op zoek zijn. Bovendien zijn er een aantal mooie ‘features’ toegevoegd. De 360°-modellen van de dakkoffers zijn mijn favoriet! En binnenkort volgt nog veel meer leuks; we onderzoeken op dit moment de behoefte naar en de voordelen en haalbaarheid van een configuratie-tool, vergelijkingshulp, webshop en mobiele service-app. Genoeg om naar uit te kijken!”

 

Bekijk de website op www.hapro.com

Nedbaas Jaap Walhout
Jaap Walhout Adviseur / management

Meer updates

Naar overzicht