Passie voor online
header afbeelding

Heb jij al onderwater gegluurd? 👀

Sinds afgelopen zaterdag kun je onderwaterbeelden uit de Oosterschelde bewonderen! In het teken van de Oosterscheldeweek zendt het Nationaal Park Oosterschelde een week lang lang livebeelden uit van de Oosterschelde. Die kans krijg je niet vaak! 

Livestream

Het Nationaal Park Oosterschelde installeerde in samenwerking met ATKB een onderwatercamera in het water van een jachthaven en vroeg aan Nedbase om deze beelden via de website beschikbaar te maken. Daar werken we natuurlijk graag aan mee! We ontwierpen daarnaast een banner voor social media en een headervisual voor de website, waar je direct op kunt klikken om de livestream te bekijken. 

Heb jij al onderwater gegluurd? 👀

Ontdek de Oosterschelde

Tijdens de 9e editie van de Oosterscheldeweek kun je nog veel meer van de Oosterschelde ontdekken! Vogels spotten met een expert, strandjutten of sleepnetvissen… Alle belevingsactiviteiten vind je terug in de interactieve kaart die we eerder voor Nationaal Park Oosterschelde ontwikkelden. Buitenom de Oosterscheldeweek, vind je hier het hele jaar door de leukste natuurvaartochten, uitkijkpunten, wandelroutes en andere hotspots!

We 💙 NP

Wist je dat we naast de website van het Nationaal Park Oosterschelde en ontdekdeoosterschelde.nl ook websites en interactieve kaarten ontwikkelden voor vele andere Nationale Parken in Nederland? Neem eens een kijkje op een aantal van deze websites: np-schiermonnikoog.nlnp-deloonseendrunenseduinen.nl en ontdekhetdrents-friesewold.nl!

Nedbaas Marloes van Veelen
Marloes van Veelen Traffic Medewerker