Passie voor online
header afbeelding

ITN Groep: werk dat gezien mag worden!

Wat begon als een klein familiebedrijf in 1997 is nu een installatiebedrijf van formaat: ITN Groep uit Nieuwdorp. Met behulp van innovatieve technieken maakt ITN Groep bedrijven en woningen in en rond Zeeland steeds slimmer. Om het vakkundige en vooruitstrevende werk van ITN Groep op de kaart te zetten, ontwikkelden we een splinternieuwe website. En daarbij mochten we ook meteen alle webteksten schrijven! 

"Dat moeten we laten zien!"

De oude website deed geen recht meer aan de groei die ITN Groep de afgelopen jaren doormaakte. Karen, projectmanager bij Nedbase: "Toen ik langs ging bij ITN en mij werd verteld wat het bedrijf precies doet en wat voor mooie projecten de afgelopen jaren zijn uitgevoerd, dacht ik meteen: "Wat zonde dat dat nu niet zichtbaar is... Dat moeten we online laten zien!". In het design van de nieuwe website hebben we er dan ook voor gezorgd dat de projecten en expertises de professionaliteit en veelzijdigheid van het bedrijf overbrengen. We laten het werk spreken!" 

 

ITN Groep: werk dat gezien mag worden!

Interviews op locatie

Elise, content marketeer bij Nedbase, heeft alle teksten voor de website geschreven: “Om ITN Groep volledig te ontzorgen heb ik in Nieuwdorp op locatie interviews afgenomen. Op die manier kwam ik alle ins & outs van de projecten te weten. Deze info heb ik vervolgens omgezet naar heldere teksten die niet alleen een beeld geven van een project, maar ook Google-vriendelijk zijn opgezet. Het doel van deze teksten is om potentiële klanten een zo goed mogelijk beeld te geven van de ontzorgende aanpak van ITN Groep en de mooie projectresultaten. En dat is gelukt! Vervolgens heb ik ook alle teksten op de website geplaatst, zodat ze daar ook niet naar hoefde om te kijken."

 

 

ITN Groep: werk dat gezien mag worden!

Van video tot webshop

Met de lancering van de website is onze samenwerking met ITN Groep nog niet afgerond. In fase 2 richten we ons nóg meer op de online profilering van het installatiebedrijf. Karen: “We hebben ideeën voor een bedrijfsvideo die op de homepage in de header gepresenteerd wordt. En ITN Groep heeft daarnaast nog de wens voor een webshop binnen de website, zodat klanten onderdelen zelf kunnen bestellen. Kortom, we hebben nog genoeg leuke ideeën!”

 

Benieuwd naar het resultaat? www.itngroep.nl

Nedbaas Jaap Walhout
Jaap Walhout Adviseur / management