Passie voor online
header afbeelding

Nedbase professionals go outside

Op steeds meer fronten wordt Nedbase door klanten of partners gevraagd om deel te nemen aan stuurgroepen of te werken op locatie. Het uitvoeren van project werkzaamheden op locatie werkt in sommige gevallen effectiever, we krijgen meer 'feeling' met het project en de opdrachtgever.

Het Nedbase team zit vol ervaren vakmensen die goed zijn in het vormgeven en ontwikkelen van webgerelateerde producten. Een expertise die we steeds opnieuw waarmaken. Maar, we gaan graag een stap verder. Bijvoorbeeld met praktisch advies-, begeleiding en ontwikkeling op locatie. Het uitvoeren van project werkzaamheden op locatie werkt in sommige gevallen effectiever, we krijgen meer 'feeling' met het project en de opdrachtgever.

 

Digitale strategie
Op steeds meer fronten wordt Nedbase door klanten of partners gevraagd om deel te nemen aan stuurgroepen en/of te werken op locatie. Zo zijn we sinds kort deelnemer van de experts meeting groep van het Zeeuws Museum. Hier discussiëren en brainstormen we over de ontwikkeling van een digitale strategie dat het museum wil gaan voeren. Zaken die aan de orde komen zijn o.a.: strategie, beheer, interactie, structuur, navigatie en design. Ook dragen we bij aan een concreet Programma van Eisen om dit in de toekomst op een effectieve manier in praktijk te brengen.

 

Developing skills
Ook webdevelopment op locatie kan van waarde zijn. In sommige gevallen zelfs een must-have. Kortgeleden hebben we aan Damen Schelde Naval één van onze webdevelopers uitgeleend. Michiel heeft op locatie een web applicatie binnen hun eigen intranet ontwikkeld. Hoofdtaak was het doorontwikkelen van een zogenaamde Media Wiki voor de afdeling Sales. Ook voor Rijkswaterstaat Zeeland worden er een greep Nedbase skills verricht aan de Poelendaelesingel. De website van het Hydro Meteo Centrum Zeeland (HMCZ, onderdeel van het ministerie van Verkeer en Waterstaat) wordt binnenkort vervangen. In samenwerking met Imtech zijn we op dit moment bezig om twee databases van de huidige website door te voeren naar de nieuwe web omgeving. Het betreft een database met gegevens van het zeewater & blauwalgen binnen Zeeland en een zogenoemd WTZ intra. Dit is een omgeving waar je gegevens van golven, wind, zout en astro kunt opvragen. En tenslotte zijn we voor Juvent (Jeugd & Opvoedhulp) een intranetomgeving aan het implementeren binnen een lokale Citrix-omgeving.


Webconsultancy op locatie
Het leveren van 'kennis en kunde' heeft zich eigenlijk al in de jonge jaren van Nedbase ontplooid. Al zo'n 10 jaar zijn we de full-service partner van SMWO uit Goes. Naast de ontwikkeling van de website(s) leveren wij ook consultancy aan SMWO. Zo is Nedbase verantwoordelijk voor het bewaken van de technische infrastructuur en het aansturen van projecten op het gebied van informatisering en automatisering. Structureel wordt dit momenteel door René op het SMWO kantoor in Goes uitgevoerd.

Heeft u ook behoefte aan een consult op locatie? Beschikt u niet over de juiste kennis in huis? Misschien kunnen wij u die wél bieden en sturen wij binnenkort één van onze webdevelopers uw kant op.

 

Nedbaas Jaap Walhout
Jaap Walhout Adviseur / management

Meer updates

Naar overzicht