Passie voor online
header afbeelding

Nedbase wint pitch ZorgSaam!

Na een spannende en zorgvuldige pitchronde is de ontknoping daar: ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen kiest Nedbase voor de realisatie van hun nieuwe website! We hebben er ontzettend veel zin in, want het belooft een mooi project te worden met gebruikersonderzoek, wireframes, visual design, technische hoogstandjes, SEO-optimalisatie & UX-testing. Kortom: voor iedere discipline binnen Nedbase wat wils!  

Direct een goed gevoel

ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de Zeeuws-Vlaamse regio en daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg. Na zes jaar is de corporate website toe aan een vernieuwingsslag. De huidige website waarop ZorgSaam vertelt wie ze is en welke diensten en specialismen ze aanbiedt, sluit niet meer aan bij de gewenste uitstraling van de organisatie en benut daarbij ook niet de online mogelijkheden die er vandaag de dag zijn. Eind juni koos ZorgSaam na een offerte- en presentatieronde voor Nedbase. Rémy de Bruyn, communicatieadviseur bij ZorgSaam: "We hadden direct een goed gevoel bij Nedbase. Ze bieden een totaalpakket aan; niet enkel het bouwen van een website, maar ook begeleiding, ondersteuning en het meedenken in de strategie en online marketing. Dat in combinatie met een jonge en frisse blik op online. Daar waren we naar op zoek."

In de startblokken

Inmiddels staan we bij Nedbase al in de startblokken om aan de slag te gaan. Projectmanager en communicatieadviseur Wendy Siereveld: “Binnenkort trappen we het project af met een interactieve kick-off. Bij ZorgSaam op locatie verzorgen en begeleiden we een aantal workshops / gebruikersonderzoeken die ons inzicht zullen geven in de manier waarop we de nieuwe website zo optimaal en toegankelijk mogelijk kunnen inrichten. Want nog belangrijker dan het nieuwe jasje dat we zullen ontwerpen, is de structuur en indeling van alle informatie en content. ZorgSaam bestaat uit vier verschillende pijlers en over iedere pijler is meer dan genoeg te vertellen. En als je als inwoner van Zeeuws-Vlaanderen op zoek bent naar informatie over (acute) zorg dan wil je snel vinden wat je zoekt. Online service en dienstverlening, daar draait het om! Dus nog voordat we de eerste pixel plaatsen, gaan we eerst op zoek naar wat slim is. Samen met medewerkers van ZorgSaam bepalen we de online strategie en komen zo tot een helder plan voor de nieuwe website.”

Nedbaas Wendy Suurmond
Wendy Suurmond Communicatieadviseur

Meer updates

Naar overzicht