Passie voor online
header afbeelding

Ontmoet Jesse!

We hebben weer een nieuw gezicht bij Nedbase! Jesse Slabbekoorn, derdejaars Communicatie en Multimedia Design-student aan de Hogeschool Rotterdam, is onze kersverse nieuwe stagiair. Gegrepen door zijn enthousiasme tijdens zijn sollicitatiegesprek boden we hem snel een bureau in onze creatieve studio aan. En vanaf 1 september zit hij daar om zijn creativiteit te leren vertalen naar toffe webdesigns. 

Fouten maken mag

Op de vraag wat Jesse bij Nedbase hoopt te leren, antwoord hij enthousiast: "Zoveel mogelijk natuurlijk! Hoe een project zoals een website of app van A tot Z in elkaar steekt, van gebruikersonderzoek tot wireframe en van creatief concept tot interface design. Maar ook hoe je een klant overtuigend mee kan krijgen in hoe een ontwerp tot stand is gekomen en hoe je vervolgens omgaat met de feedback." Genoeg leerdoelen dus waar hij de komende maanden bij Nedbase aan kan werken. Maar waarom heeft hij eigenlijk voor ons gekozen? Daar zijn we natuurlijk altijd benieuwd naar! Jesse: "In eerste instantie was dat jullie toffe portfolio. Maar wat voor mij echt de doorslag gaf, was mijn eerste gesprek met Laurens Almekinders; nu mijn begeleider vanuit Nedbase. Na dat gesprek wist ik zeker dat ik hier stage wilde lopen. Ik voelde me erg op mijn gemak en ik merk dat Nedbase een veilige omgeving is om te leren. Ik mag hier fouten maken tijdens mijn stage, alhoewel ik dat liever niet doe natuurlijk ;-). Dus toen ik de volgende dag hoorde dat ik was aangenomen, was ik echt super blij."

Plekje gevonden

Inmiddels versterkt Jesse al drie weken ons team en heeft hij een goede indruk van wat Nedbase hem de komende maanden kan bieden: "Elke dag leer ik weer iets nieuws, bewust of onbewust. Ik maak vanaf dag één al volledig deel uit van een bevlogen team. Ook heb ik al leuke opdrachtjes mogen uitvoeren voor klanten zoals De Kroo, Licht & Leuk, CJG en DNWG. Mijn Photoshop-skills verbeteren in rap tempo en ik krijg volop de ruimte om creatief mee te denken. Ik heb hier mijn plekje wel gevonden!"

 

 

Nedbaas Marloes van Veelen
Marloes van Veelen Office medewerkster

Meer updates

Naar overzicht