Passie voor online
header afbeelding

Recordaantal bezoekers Marathon Zeeland

Voor veel mensen is 1 januari 0:00 een moment om elkaar een gelukkig Nieuwjaar te wensen. Toch zitten sportfanaten rond middernacht klaar om zich in te schrijven voor de Kustmarathon. Voor Marathon Zeeland ieder jaar een piekmoment, maar zo vaak als dit jaar werd www.marathonzeeland.nl nog nooit bezocht! In een dag tijd is de inschrijfpagina zo’n 30.000 keer bekeken; de homepage zelfs 58.000 keer. En op het piekmoment om 00.00 waren er zelfs 2638 bezoekers tegelijk actief. 

Gebruiksgemak voorop

Nedbase implementeerde in samenwerking met Racetimer een nieuwe, gebruiksvriendelijke inschrijfpagina met een responsive inschrijfformulier. Hierdoor is het nu ook mogelijk om je super snel in te schrijven via je smartphone of tablet. Ideaal als je met je vrienden op de bank zit met een oliebol en een glas champagne in je hand. ;-) Ook is het nu mogelijk om meerdere deelnemers tegelijkertijd aan te melden, hoe handig!

Populair event in binnen én buitenland

Het is leuk om te zien dat de Kustmarathon ieder jaar toeneemt in populariteit. De Wandelmarathon was dit jaar weer binnen no-time uitverkocht. En niet alleen bij Zeeuwen is het event populair. We zien een flinke groei van websitebezoekers en inschrijvers buiten de provincie én buiten Nederland. Dit jaar zien we een stijging van 25% bij bezoekers uit Duitsland en België. En ook in de landen Oostenrijk, Spanje, Zwitserland, Brazilië en de Verenigde Staten werd de website bezocht. Dit online succes zetten we als partner van Marathon Zeeland graag voort!

 

Recordaantal bezoekers Marathon Zeeland