Passie voor online
header afbeelding

Say hi to Elise! 🙋

Deze week verscheen er weer een nieuw gezicht bij Nedbase. 

Elise Nieboer versterkt sinds begin april ons team als content marketeer. Ze werkt samen met de andere tekstschrijvers van Nedbase aan blogs, productteksten en social media posts die scoren!

Elise is met haar communicatieachtergrond een mooie aanvulling op het team van Nedbase. Ze heeft een aantal jaar ervaring als Junior Communicatieadviseur bij de Provincie Zeeland. Elise: “In deze functie had ik een breed takenpakket op het gebied van social media, online communicatie en contentmanagement voor diverse websites. Ik schreef niet alleen content, maar was ook verantwoordelijk voor de monitoring en analyse. Het is een kunst om een pakkende tekst te schrijven voor de juiste doelgroep en dat vervolgens in te zetten via het juiste kanaal. Welke berichten zijn succesvol en waarom? Daar speelde ik vervolgens weer op in.”

Kansen benutten

Hoe Elise op ons pad is gekomen? De Provincie Zeeland benaderde Nedbase voor het creëren van een creatief concept voor hun jongerendenktank Jouw Zeeland. Elise: “De creatieve ideeën en het jonge, verfrissende team van Nedbase maakten mij erg enthousiast. Het leek mij geweldig om hier deel van uit te maken en voor diverse klanten te werken. Ik schreef een open sollicitatie, met succes!” Als content marketeer weet Elise als geen ander hoe belangrijk het is om je website en social kanalen up-to-date te houden. Elise: "Hoe vaak zie je een gelikte website voorbij komen die vervolgens niet actueel blijft? Of een Facebook account waar geen posts voorbij komen? Dan laat je mooie kansen liggen. Met alleen een mooi design kom je er niet. Daar heb je pakkende content voor nodig!".

Goede webcontent

Wil je maandelijks écht goede webcontent? Dan kom je Elise vast vaker tegen! Want met de Nedbase Content Coins nemen we jouw webredactie volledig uit handen. We zien vaak dat het regelmatig bijhouden van websites, het schrijven van pakkende webteksten en bedenken van creatieve social media posts voor organisaties een enorme klus blijkt. Als content marketeer bedenkt en creëert Elise content voor jou! Meer weten? Ontdek hier hoe het precies werkt

Nedbaas Wendy Suurmond
Wendy Suurmond Digital Strateeg