Passie voor online
header afbeelding

Sportplatform voor Goes

Om de zichtbaarheid van de vele clubs en sportaanbieders in de gemeente te vergroten, ontwikkelde gemeente Goes vorig jaar de campagne ‘Goes leert je bewegen’, zodat nóg meer van hun inwoners sporten gaan of in beweging komen. Een duidelijk en aantrekkelijk online sportplatform met daarop alle sporten, accommodaties, evenementen en activiteiten in het Goese, mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. En drie keer raden wie de pitch gewonnen heeft om die te maken ;-)

 

Fris en strak design

Het streven is de website nog dit jaar op te leveren, op dit moment wordt druk gewerkt aan de webdesigns. En onze vormgever Jesse, dé sportfanaat binnen Nedbase, was natuurlijk de aangewezen kandidaat om die taak op zich te nemen. Jesse: “Ons concept hebben we inmiddels gepresenteerd aan de gemeente. Altijd even spannend natuurlijk, maar de designs werden heel erg enthousiast ontvangen." Heidi de Jager, communicatieadviseur bij de gemeente Goes: "Klopt! Jullie ontwerpen waren overzichtelijk en heerlijk fris en strak, precies zoals we hadden aangegeven. Het is super leuk om met zo’n enthousiast, sportief én Zeeuws team samen te werken aan iets moois!”

 

We gaan nu in volle vaart verder om de vervolgpagina’s uit te werken en de website technisch op te tuigen. Wordt vervolgd dus!

 

 

Sportplatform voor Goes
Nedbaas Wendy Suurmond
Wendy Suurmond Communicatieadviseur

Meer updates

Naar overzicht