Passie voor online
header afbeelding

Supersnel voor PZEM.nl

De energieproducerende tak van DELTA draagt weer de oude naam PZEM, Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij. PZEM richt zich op productie, handel en levering van energieproducten en diensten op de zakelijke markt. 

Nieuw jasje

Voor Nedbase betekende dit dat we de nieuwe website www.pzem.nl mochten ontwikkelen in Drupal 8. Ook bestaande applicaties, zoals REMIT voor inzage in beschikbaarheid van de PZEM energiecentrales, zijn in het nieuwe PZEM-jasje gestoken.

 

Al meer dan 10 jaar werken we inmiddels voor DELTA en ZeelandNet. René Dam, projectmanager bij Nedbase: “Dat we na al die jaren samenwerking ook nu in deze nieuwe fase weer intensief betrokken worden is natuurlijk super! We zijn met frisse energie aan de slag gegaan. Het resultaat is een responsive website met zakelijke uitstraling die op een hele duidelijke manier de content presenteert.”

 

Supersnel voor PZEM.nl

Razendsnelle performance

De snelheid van websites is belangrijker dan ooit. Als een website traag is, is dat één van de grootste irritatiefactoren voor een gebruiker. Maar niet alleen de gebruikerservaring speelt een rol, Google rekent inmiddels ook keihard met websites af als de snelheid onder de maat is. Snelheid is namelijk, naast content en mobielvriendelijkheid, een bepalend onderdeel van het zoekalgoritme geworden.

 

Dennis Koeijers, hosting engineer bij Nedbase: “De razendsnelle performance van pzem.nl is het resultaat van een zorgvuldige afstemming tussen de developers bij Nedbase en het hostingplatform. We gebruiken een geavanceerde webserver zoals Nginx. Deze is er volledig op gericht om zo efficiënt mogelijk met resources om te gaan, denk aan processor- en geheugengebruik. Nginx heeft als bijkomend voordeel dat het beter omgaat met statische-, en index bestanden wat ook weer snelheidswinst oplevert. Dit in combinatie met moderne webdevelopment technieken en een cms van deze tijd, Drupal 8, maakt dat www.pzem.nl echt bloedjesnel is. En dat willen we nu precies bereiken!”

 

Supersnel voor PZEM.nl

Het PZEM tijdperk hebben we als Nedbase dan weliswaar niet meegemaakt; als Zeeuwen kennen we dit merk nog bijna allemaal. We zijn trots en blijven ons graag verbinden aan de Provinciale Zeeuwse Energie Maatschappij. Met passie. Passie voor online!

 

Nieuwsgierig? Bekijk het resultaat op www.pzem.nl    

 

 

 

Esther Warta, Channelmanager PZEM:

“Bij PZEM zijn we enorm blij met de nieuwe website. We hebben echt veel complimenten mogen ontvangen. De eerste resultaten beloven veel goeds: in de eerste week hebben we boven verwachting veel bezoekers gehad, ondanks dat we  nog geen exposure hebben ingekocht. Wij zijn dus super trots!"

 

 

 

 

Gerelateerd:

Omroep Zeeland, http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/2017-03-01/1094216/nooit-vergeten-nutsbedrijf-terug-van-weggeweest-video#.WLgomm_hCUk

 

 

Nedbaas Dennis Koeijers
Dennis Koeijers Systeembeheerder / Hostingspecialist