Passie voor online
header afbeelding

Van stagiair naar Student Developer

Kennen jullie Mark en Brent nog? Die twee vrolijke tafeltennissende jongens die zich een half jaar geleden aan je voorstelden als onze nieuwe development stagiairs? Inmiddels hebben ze hun meeloopstage met vlag en wimpel afgerond, maar afscheid nemen? Nee, dat doen we nog niet :-)

 

Onderdeel van het team

Van augustus 2016 tot begin dit jaar liepen Mark en Brent stage bij Nedbase. Ze kwamen binnen als leergierige studenten en hebben zich in rap tempo ontwikkeld tot volwaardige junior webdevelopers. Brent: "We begonnen met kleine onderhoudsklusjes, maar na verloop van tijd mochten we ook meedraaien in toffe projecten. Zo hebben we meegholpen met het internationaliseren van een groot veilingplatform." Mark: "Bij de werkzaamheden die we uitvoerden keek altijd een developer van Nedbase mee naar hoe we het hadden opgepakt en uitgevoerd voordat ons werk live werd gezet. We kregen concrete tips over hoe dingen soms handiger of sneller konden en kregen positieve feedback als dingen direct goed gingen. Van begin tot eind voelden we ons echt volwaardig onderdeel van het team."

Aan de slag als Student Developer

Uiteraard gaat school gewoon door en zijn ze druk bezig hun studiejaar af te ronden. Maar zonder afscheid van Nedbase! Brent: "Ik zit nu op kamers in Arnhem en volg daar een minor. Maar zoals voor iedere student, die naast zijn studie ook leuke dingen wil doen, is een bijbaantje onmisbaar. De afgelopen maanden heb ik het erg naar mijn zin gehad tussen de developers van Nedbase dus toen ons werd gevraagd of we als 'Student Developers' wilden aanblijven, hoefden we niet lang na te denken!" 

 

Mark vult aan: "We hebben hiervoor allebei verschillende bijbaantjes gehad, van postbode tot vakkenvuller. Nu krijgen we de kans om een leuk centje bij te verdienen met werk dat ook nog eens goed staat op ons CV. En doordat Nedbase rekening houdt met ons lesrooster komen we niet in de knel met school. We hebben vaste momenten afgesproken waarop we beschikbaar zijn. En Marloes en Vera, de trafficmedewerksters bij Nedbase, zorgen ervoor dat we precies weten welke werkzaamheden we binnen die uren kunnen oppakken."

 

Wil je net als Mark en Brent ook graag als Student Developer bij ons aan de slag? We zoeken nog studenten! Dus bekijk snel de vacature

Nedbaas Jacco de Leeuw
Jacco de Leeuw Adviseur / management