Passie voor online
header afbeelding

We zijn genomineerd voor een Drupal Splash Award!

Vol trots vertellen we dat we genomineerd zijn voor een Splash Award in de categorie Zorg. Met de nieuwe Drupal 8 website voor ZorgSaam maken we kans om deze prijs voor het beste Drupal project van het jaar binnen te slepen!

We zijn genomineerd voor een Drupal Splash Award!

Keihard gewerkt

Donderdag 15 juni vindt de uitreiking van de Splash Awards plaats. Wendy Suurmond, online adviseur en projectmanager van de nieuwe ZorgSaam-website: "Maandenlang hebben we met het projectteam keihard gewerkt aan de website. We hebben de online presentatie van ZorgSaam compleet vernieuwd en daarbij de digitale service- en informatievoorziening naar een hoger niveau getild. Het is super dat onze inzet nu wordt beloond met een nominatie voor het beste Drupal-project van het jaar!"

Criteria

Een nominatie voor een Splash Award verdien je niet zomaar. Gertjan Kromhout, lead developer van het project: "Een jury kijkt niet alleen naar hoe 'mooi' een website is geworden, maar vooral ook naar hoe hij heeft bijgedragen aan de doelstellingen van de klant, wat de behaalde resultaten zijn, wat de technische uitdagingen waren en hoe we die hebben aangepakt. Ook wordt er gekeken naar onze bijdrage aan de Drupal-community in de vorm van modules die we hebben ontwikkeld."

 

Concreet worden we beoordeeld op de volgende vijf criteria:

1. Concept en strategie

2. Design / UX

3. Technologie

4. Business case

5. Waarde voor de community

 

Kers op de taart

De nieuwe website voor ZorgSaam was een mooi project om aan te mogen werken. Wendy: "We hebben veel van onze expertises voor ZorgSaam mogen inzetten. Op strategisch en uitvoerend niveau. Van gebruikersonderzoeken vooraf tot een UX-test achteraf. We kennen de website tot in de puntjes dus dat we nu genomineerd zijn voor een Splash Award is echt een kers op de taart!"

 

Nedbaas Wendy Suurmond
Wendy Suurmond Digital Strateeg