Passie voor online
header afbeelding

Welkom Jari!

We zijn weer een jong talent rijker! Vorige week startte Jari van de Moosdijk als Student Marketeer bij Nedbase. Ja, bij Nedbase kun je ook aan de slag terwijl je nog studeert! Met alle Google certificaten op zak is hij een mooie aanvulling voor ons online marketing team. Vol enthousiasme vertelt Jari hoe hij bij Nedbase terecht is gekomen.

Nummer 1

In september begint Jari aan zijn laatste jaar van de studie International Business and Management (IBMS) bij de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Jari: “Begin dit jaar liep ik stage bij Expand Online, een online marketing bureau in Rotterdam. Hier leerde ik de kneepjes van het vak op het gebied van online marketing. Ik genoot ervan om data te analyseren en strategieën voor klanten te bedenken. Zo kon ik de online marketing kansen van klanten optimaal te benutten.” Na zijn stage keerde Jari terug naar Zeeland. “Voordat ik mijn afstudeerjaar in ging, wilde ik graag meer werkervaring opdoen. Ik ging online op zoek naar een internetbureau dat zich ook specialiseert in online marketing. En welk bureau is meer geschikt dan de nummer 1 in de organische zoekresultaten van Google?”, lacht Jari. “Ik trok de stoute schoenen aan en deed een open sollicitatie. Nu mag ik mij Student Marketeer bij Nedbase noemen!”, zegt Jari trots.

Topsport

Naast zijn aanvulling met kennis van online marketing, is Jari ook een aanwinst voor Nedbase als team. Als fanatieke topsporter is hij een echte teamplayer. Jari: “Mijn vrije tijd bestaat uit topsport. Ik handbal bij Olse Merksem in Antwerpen, een club in de eredivisie van België. Een echte teamsport. Dit komt bij Nedbase goed van pas. De open sfeer, ambitie en passie voor online spreken mij nu al aan. Ik kijk ernaar uit om samen met het team mooie online marketing kansen te winnen voor onze klanten.”

Google AdWords

Voor Jari is Google AdWords niet onbekend. Met alle Google certificaten op zak is hij al volop aan de slag voor onze klanten: “Ik onderzoek waarop, wanneer en waarom bepaalde online campagnes goed presteren. Zo kunnen we meer uit het online marketing budget van klanten halen. Door de campagnes beter te structureren, krijgen we meer grip op de kosten. Daarnaast zet ik inzichten om naar concrete acties die direct invloed hebben op de prestaties van de campagnes.”

Ambitie

Bij Nedbase wil Jari vooral nog meer leren over online marketing. Zoekmachineoptimalisatie staat daarbij hoog op zijn lijstje. Jari: “Met SEO heb ik in de praktijk nog niet veel ervaring opgedaan. Hier wil ik graag alles over leren. Bij Nedbase werken zoveel online specialisten, dus dat komt wel goed! Mijn ambitie ligt echt bij de strategie. Het lijkt mij erg gaaf om zelf inzicht te krijgen in welke online kanalen het beste aansluiten bij de wensen van de klanten van Nedbase. Hiervoor heb je kennis nodig die verder gaat dan alleen online marketing. Daarom zit ik bij Nedbase als full-service internetbureau helemaal goed!”

 

Ook ervaring opdoen naast je studie? Bij Nedbase hebben we geregeld toffe vacatures voor studenten!