Passie voor online
header afbeelding

What's next in de Magento wereld?

Jacco, Johan en Rolf waren erbij tijdens Meet Magento Nederland in Utrecht! Een inspirerend dagje met de best practices in Magento webshop performance, handige tools, tips en tricks. Want als dé Magento specialist in Zeeland moeten we natuurlijk wel een beetje bij blijven… ;-)

Wat is Magento 2?

Als full-service internetbureau zetten we Magento 2 in voor middelgrote tot grote webshops. Het is één van de grootste opensource e-commerce platforms. Een mooi voorbeeld? De webshop voor de bekende fietsenwinkel Peter Terlouw Tweewielers die dit voorjaar online ging.

 

 

What's next in de Magento wereld?

'Create great Tech'

Het event werd bezocht door ruim 500 Magento-enthousiastelingen. Johan Kromhout, webdeveloper bij Nedbase: “Het was een mooie kans om nieuwe technieken te leren en met andere developers te sparren over het ontwikkelen van Magento 2 webshops. In de categorie 'Create great Tech' volgde ik talks van verschillende developers van Magento 2 die lieten zien hoe het platform is ontworpen. Dit helpt je als developer beter te begrijpen waarom sommige technieken op een bepaalde manier werken en hoe je ze het beste kunt toepassen.” Rolf, projectmanager bij Nedbase: “Het was interessant om te horen dat er een specifieke B2B-versie van Magento 2 aan komt. Wij hebben  diverse B2B webshops in ons portfolio, dus het op de voet volgen van deze ontwikkeling is zeker de moeite waard!”

Gedreven community

“Vooral het enthousiasme en de professionaliteit van de Magento community heeft indruk op mij gemaakt”, blikt Johan terug. Ook Rolf heeft daar tijdens Meet Magento meer beeld bij gekregen: “Het zijn niet zomaar mensen die een platform bouwen, er zit een georganiseerd bedrijf achter met een toekomstvisie en drive om het beste e-commerce platform aan te bieden.” En het event was zeker niet alleen voor developers interessant. Jacco, adviseur en manager bij Nedbase: "Meet Magento had een brede opzet. Er waren ook sessies gericht op webshopeigenaren en online marketeers." Onze visie dat Magento 2 hét product voor (middel)grote webshops is, is in ieder geval alleen maar versterkt. Wij geloven in de strategie van Magento!

 

Nedbaas Jacco de Leeuw
Jacco de Leeuw Adviseur / management