Passie voor online
header afbeelding

Yes! We zijn lid van DDA!

Trots zijn we! We mogen onszelf vanaf nu lid noemen van Dutch Digital Agencies (DDA), de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus in Nederland. Samen met andere toonaangevende internetbureaus zetten we ons in om de online industrie naar een hoger niveau te tillen en actief bij te dragen aan innovatie in de branche.

Waarom we lid zijn geworden van DDA? Jaap legt het uit: “Door de groei van online investeringen, resultaten en verantwoordelijkheden is het voor bureaus steeds belangrijker om bij te blijven. We zien vaak dat online hét primaire verkoop- en marketingkanaal is. Bureaus die zich volledig hebben toegelegd op online zijn dan ook een logische keus voor organisaties die de online kanalen professioneel willen inzetten en uitbreiden. Bedrijven zijn niet langer op zoek naar een losse website of app, maar kiezen voor langdurige strategische samenwerkingen met digitale bureaus. Door deze groeiende verantwoordelijkheid is het voor bureaus steeds belangrijker om bij te blijven. Op de hoogte zijn van relevante wet- en regelgeving en de technische (on)mogelijkheden is in onze wereld cruciaal. Zeker bij gevoelige thema’s als privacy of beveiliging. Dutch Digital Agencies is voor ons een mooie aanvulling hierop.”

 

Over Dutch Digital Agencies

Dutch Digital Agencies (DDA) staat sinds 2002 voor de meest toonaangevende digitale bureaus van Nederland. De Nederlandse digitale industrie innoveert en professionaliseert in toenemende mate. DDA werkt als een branchevereniging en kennisplatform in deze groeiende branche. Het richt zich op de technologische ontwikkelingen en het game-changing werk dat in Nederland dagelijks gemaakt wordt. DDA is daarmee een aanspreekpunt voor digitale bureaus, opdrachtgevers, pers, arbeidsmarkt en opleidingen. Dutch Digital Agencies stimuleert actief het creatief innovatieve vermogen van de digitale industrie en de interactie tussen de 80 aangesloten bureaus in de vorm van een breed aanbod aan workshops en kennissessies.

 

Meer informatie: http://www.dutchdigitalagencies.com

 

Nedbaas Jaap Walhout
Jaap Walhout Adviseur / management

Meer updates

Naar overzicht