Passie voor online
header afbeelding

ZLM tevreden, wij tevreden!

Heb je het al gezien? De nieuwe ZLM.nl is onthuld! Een prachtige website waar wij het complete design voor mochten verzorgen. 

Een stap verder

Twee jaar geleden klopte ZLM bij ons aan. Wendy Suurmond, communicatieadviseur bij Nedbase: “ZLM vertelde ons dat ze plannen hadden voor een nieuwe website. Ze waren op zoek naar een online partner die de wensen en eisen van de organisatie zo optimaal mogelijk wist te vertalen naar een modern webdesign. De ‘klik’ met ZLM was er direct en de weken daarna dompelden we ons onder in het DNA van de organisatie. Door gesprekken met medewerkers te voeren, goed door te vragen en ideeën concreet te maken, kwamen we steeds een stapje verder.”

 

 

ZLM tevreden, wij tevreden!

Slim webdesign

Laurens Almekinders, lead designer bij Nedbase, wist alle input te vertalen naar een webdesign dat heel enthousiast werd ontvangen door ZLM. Hij vertelt: “ZLM is een verzekeraar die veel waarde hecht aan snelle en goede service. De tevredenheid van de klant gaat bij ZLM boven alles! Dit was voor mij hele waardevolle informatie om online te brengen. Door processen voor nieuwe en bestaande klanten super gebruiksvriendelijk te presenteren creëerden we het 'jasje' voor een slimme website waar je heel eenvoudig je premie kunt berekenen, een verzekering kunt afsluiten, schade kunt melden en met ZLM in contact kan komen. En dat allemaal op een hele persoonlijke wijze. Zo is er altijd een telefoonnummer in de buurt en zijn veel gestelde vragen door de website verweven.”

 

 

ZLM tevreden, wij tevreden!

Heldere opzet

ZLM biedt haar klanten veel verschillende verzekeringen. En per verzekering zijn er verschillende varianten. Laurens: “Neem als voorbeeld een autoverzekering: daar heb je de keuze tussen WA verplicht, Beperkt Casco en Volledig Casco. Als verzekeraar wil je de verschillen in dekking tussen de opties in één oogopslag duidelijk maken. Maar daarnaast wil je ook extra informatie geven over de kosten, schade en polis, zonder dat de bezoeker door de bomen het bos meer niet meer ziet. Door kritisch te kijken naar user experience, de indeling van pagina’s en te werken met tabjes en uitklapjes hebben we alles zo helder en compact mogelijk gehouden voor de bezoeker.”

 

 

ZLM tevreden, wij tevreden!

Animatie

Om premies te berekenen en direct verzekeringen af te sluiten, liggen er onder water heel wat technische koppelingen met systemen van ZLM. Daardoor kan het voorkomen dat een klant ‘eventjes’ moet wachten als er op de achtergrond berekeningen worden uitgevoerd. Om deze wachttijd voor de bezoeker zo aangenaam mogelijk te houden, hebben we animaties ontwikkeld. Deze animaties geven op een leuke manier een preventietip weer waardoor je schade kan voorkomen. Zo maken we het wachten weer leuk en geeft ZLM haar klanten echt iets extra’s.

 

281_12_nl_preventietips.gif

Samenwerking

Tijdens het gehele traject is de samenwerking met ZLM erg prettig verlopen. Wendy: “De zorgvuldigheid waarmee de medewerkers van ZLM dit project aanpakten sluit naadloos aan op het beeld dat we van ZLM hebben. Ze denken altijd vanuit de klant en nemen de tijd om zowel design, techniek en content tiptop in orde te brengen.” Hoe ZLM er zelf op terugkijkt? Emerence van Wingen, teamleider Marketing & Communicatie bij ZLM: “Met de mensen van Nedbase was er direct een goede klik. Het DNA van beide organisaties vertoont overeenkomsten en dat werkt fijn. Ook zij stellen de klant centraal, werken snel en zorgvuldig en beschikken over veel kennis en ervaring. Tijdens het hele traject zijn ze bovendien een hele prettige en kundige sparringpartner voor ons geweest. Onze samenwerking stopt dan ook zeker niet na de het live gaan van de nieuwe website.”

 

 

ZLM tevreden, wij tevreden!

👆🏻 Op de dag van lancering werden we verrast door een smakelijke traktatie van ZLM!

Niet het enige…

Het design en de animaties voor ZLM.nl is niet de enige leuke klus waar we de organisatie bij mochten helpen. Zo lanceren we binnenkort de website van het ZLM Kustmarathonteam! En weet je nog die mooie actie toen ZLM al haar klanten 65 euro cadeau gaf omdat ze 65 jaar bestond? Ook de campagnesite daarvoor mochten wij maken. Bedankt, ZLM.  

Nedbaas Wendy Suurmond
Wendy Suurmond Digital Strateeg