Tijdens het ontwikkelproces testen en optimaliseren wij websites standaard op de meest actuele versie van browsers die het vaakst worden gebruikt. Op dit moment zijn dat voor de desktop de browsers Chrome (Google), Edge (Microsoft), Firefox (Mozilla) en Safari (Apple). Dit betekent niet dat een website niet bruikbaar is in andere browsers, vaak functioneert de website prima.

Oudere browsers

Soms is het zinnig om een site ook voor een verouderde en/of afwijkende browser te testen en optimaliseren, als je doelgroep bijvoorbeeld op een verouderd bedrijfsnetwerk werkt, of als je doelgroep in een bepaald werelddeel woont waar veel mensen nog een oude browser gebruiken. Tijdens de oriënterende gesprekken die we met onze opdrachtgevers hebben zullen we dan ook achterhalen of de website ook in verouderde of afwijkende browsers getest en geoptimaliseerd moet worden, we zorgen er dan vervolgens voor dat de website ook in deze browsers optimaal functioneert.

Geschikt voor mobiele apparaten

De meeste functionaliteiten van recent door ons ontwikkelde websites zijn ook geschikt voor mobiele apparaten (smartphones en tablets). De correcte werking op mobiele apparaten garanderen wij binnen de meest actuele versie van de browsers Chrome (Google), Safari (Apple) en Samsung Internet (Samsung) en die op moment van ontwikkelen beschikbaar zijn.

Meer info

Op de website www.whatismybrowser.com kun je achterhalen van welke soort browser je gebruikt maakt en op de website www.browsehappy.com kun je bekijken of je browser up-to-date is.