Een veilige, gebruiksvriendelijke én overzichtelijke website die helemaal voldoet aan de eisen en trends van nu. Die case legde Adrz bij ons neer.

Patiënt centraal

Adrz wilde online een volledig nieuwe insteek. Niet alleen qua content, maar ook op het gebied van techniek en uitstraling. Alles moest op de schop. Hierbij was het continu centraal stellen van de patiënt essentieel. Binnen enkele klikken moesten bezoekers antwoord krijgen op hun vragen. Naast een super gebruiksvriendelijke online omgeving, was de veiligheid van de website een absolute must.

Preview Case ADRZ website

Een optimale online journey

Samen met Adrz stroopten we de mouwen op om het ziekenhuis online weer op de kaart te zetten. Om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten voor alle bezoekers, startten we met interactieve gebruikersonderzoeken. Hierbij betrokken we niet alleen medewerkers, maar ook specialisten en patiënten van Adrz. Hiermee verzamelden we op een creatieve manier waardevolle input om de website te ontwikkelen.

interactief gebruikersonderzoek ADRZ
input verzamelen website design ontwikkeling

Technisch en visueel ‘on point’

Het resultaat: een webdesign dat naadloos aansluit op de wensen van de verschillende doelgroepen. En tegelijkertijd ook passend bij de nieuwe huisstijl van Adrz. We maakten de website technisch en visueel ‘on point’. En ook qua veiligheid scoorden we punten. Er werd een onafhankelijke partij ingeschakeld om de website via een zogenaamde ‘pentest’ te testen op veiligheid. Na een geslaagde test was Adrz verzekerd van een super veilige website!

"Patiënten en bezoekers van de website vinden snel de informatie die zij zoeken. En die informatie wordt ook nog eens mooi en overzichtelijk gepresenteerd!" Casper van Someren, Communicatie & Marketingadviseur bij Adrz
Bitmap ADRZ website optimalisatie huisstijl
Specialisaties ADRZ website
Bitmap ADRZ website optimalisatie