Passie voor online
header afbeelding

Advies & strategie

Het vertrekpunt van online groei is een heldere strategie. Vanaf dag 1 denken we met je mee over het benutten van online kansen. Samen stippelen we de juiste koers uit. Niet alleen tijdens het project, ook na oplevering kun je op ons rekenen als online partner. 

Consultancy

De rol van online wordt groter en groter. En de ontwikkelingen gaan razendsnel. Heb je de kennis, ervaring of capaciteit in huis om de volle 100% uit online te halen? Zo ja, goed bezig! Zo nee, geen probleem! Wij zijn er om je te helpen. Of het nu gaat om het uitstippelen van een strategie, simpel 'meedenken', het aansturen van een project of ondersteuning op de afdeling: let's go!

Interim professionals

Alles draait om de juiste mensen. Met de juiste kennis, ervaring en uiteraard: passie voor online. Zó maak je het verschil. Soms wil of kun je deze professionals niet direct in dienstverband hebben. Dan springen we graag bij. Voor kortere of voor langere tijd. Onze ervaren online specialisten zijn het gewend snel hun weg te vinden in een nieuwe organisatie en zelfstandig en proactief taken uit te voeren. 

Gebruikersonderzoek

Niet één bezoeker denkt hetzelfde. En niet één bezoeker doet hetzelfde. Voor, tijdens en na de ontwikkeling zetten we gebruikers centraal. Want zij bepalen jouw online succes. We gebruiken interactief onderzoek om jouw website, app of intranet nóg beter te maken. Een cardsortingsessie vooraf of een usabilitytest achteraf: een onderzoek vergroot de betrokkenheid. En leidt bovendien tot verrassende inzichten als het gaat om navigatie en indeling. Win-win dus! 

Meer info

Webstatistieken

Wat levert een website jou op? Waar komen je bezoekers vandaan? Waar haken ze af? En hoe zorg je ervoor dat ze weer terugkomen? Een schat aan informatie gaat schuil achter de statistieken van een website. Wij analyseren deze waardevolle data uit Google Analytics en gebruiken de uitkomsten om het allerbeste uit jouw website of campagne te halen. We signaleren bijzonderheden, leggen verbanden en ontdekken concrete verbeterpunten. 

Meer info

Workshops & trainingen

Wij weten hoe online werkt. En daar zijn we trots op. Maar het delen van onze kennis: daar zijn we nóg trotser op. In 14 jaar tijd hebben we veel zien komen en gaan op het internet. En nog altijd kijken we iedere dag vooruit naar 'what's next?'. We vinden het belangrijk dat niet alleen wij, maar ook jij, op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen. Onze workshops en trainingen tillen jouw online kennis naar een hoger niveau. Op locatie of bij Nedbase.

Meer info

Expert review

Jij hebt kennis van jouw business, wij van de onze. Behoefte aan een professionele blik op je website? Op basis van onze jarenlange ervaring en online expertise brengen wij knel- en verbeterpunten in kaart. Op het gebied van usability, design, SEO en techniek. Het resultaat: een rapportage met praktische tips, een presentatie of zelfs een compleet nieuw ontwerp. Altijd goed onderbouwd en oplossingsgericht.   

Wij doen meer.

Meer weten?
Nedbaas Jaap Walhout
Jaap Walhout Adviseur / management

Wij denken graag met je mee in een persoonlijk gesprek.