Passie voor online
header afbeelding

Workshops & trainingen

Wij weten hoe online werkt. En daar zijn we trots op. Maar het delen van onze kennis: daar zijn we nóg trotser op. In 14 jaar tijd hebben we veel zien komen en gaan op het internet. En nog altijd kijken we iedere dag vooruit naar 'what's next?'. We vinden het belangrijk dat niet alleen wij, maar ook jij, op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen. Onze workshops en trainingen tillen jouw online kennis naar een hoger niveau. Op locatie of bij Nedbase.

Schrijven voor het web

Tussen schrijven voor het web en schrijven voor op papier zit een wereld van verschil. En nee, daar bedoelen we niet alleen het verwerken van de juiste keywords in webteksten mee. Want schrijven voor online gaat veel verder dan dat. Goede webteksten verleiden bezoekers én zoekmachines. Ze komen snel tot de kern, zijn prettig leesbaar en scoren in Google. Tijdens de training ‘schrijven voor het web’ leggen we je het allemaal uit.

 

Online trends

Onze online wereld verandert snel. En het gemak waarmee we nieuwe mogelijkheden accepteren misschien nog wel sneller. Social intranet, responsive websites, flat design, online marketing: slechts een greep uit de trends en ontwikkelingen van dit moment. Wij zorgen dat je na de training weer helemaal up-to-date bent. Want weten wat werkt, begint bij weten wat speelt.

 

Google Analytics

Met Google Analytics haal je meer uit je website. Een gratis tool die inzage geeft in ontzettend veel interessante webstatistieken, maar pas echt nuttig is als je ‘m goed begrijpt en gebruikt. Wat vertellen alle cijfers jou? In welke context moet je ze plaatsen? En beter nog: hoe gebruik je ze om de website te verbeteren? Onze Google-gecertificeerde collega’s kijken graag met je mee en geven praktische tips & tricks om van de vele data achter je website een handig en effectief werkinstrument te maken.

 

Google AdWords

Wil je starten met zoekmachine adverteren? Of wil je je huidige campagne naar een hoger en vooral effectiever niveau brengen? Haal resultaat uit ‘s werelds grootste advertentieplatform met onze Google AdWords-training. Na deze training ben je in staat om zelf goed doordachte campagnes te starten, te monitoren en te sturen op resultaat. Met als doel: meer conversie! Onze erkende AdWords-specialisten leggen je stap voor stap uit hoe Google Adwords werkt en hoe je een effectieve campagne aanmaakt én onderhoudt. We stemmen de training af op jouw situatie en zorgen dat je de opgedane kennis direct kunt toepassen.

 

Social media

Social media is een blijvertje. Of je nu met je bedrijf of organisatie al actief bent op social media of niet: tijdens deze training ontdek hoe je resultaat uit Facebook, Twitter en andere platformen kunt halen. Af en toe een berichtje plaatsen kan iedereen, maar hoe zorg je ervoor dat het ook iets oplevert? Hoe bepaal je een strategie, creëer je relevante content en wordt je onderdeel van het gesprek? Kortom, hoe bouw je daadwerkelijk een betere relatie met je doelgroep op? We kijken samen naar wat het beste past bij jouw doelgroep en wat het beste past bij jou.

 

Training op maat

Staat er geen training of workshop bij die antwoord geeft op jouw vraag? Geen probleem! Wij hebben alle ervaring en expertise in huis voor een training op maat. En dat gebaseerd op jouw wensen en behoeften. Wil je een specifiek doel behalen? Mis je een aantal vaardigheden? Wil je betere prestaties, maar weet je niet hoe? Aan de hand van jouw vraagstuk stellen wij een training op maat samen. Dat levert écht meerwaarde voor jou.

 

Meer weten?
Nedbaas Jaap Walhout
Jaap Walhout Adviseur / management

Wij denken graag met je mee in een persoonlijk gesprek.

Meer over advies & strategie