Passie voor online
header afbeelding

Concept & creatie

Met een flinke dosis creativiteit werken we in onze studio de krachtigste concepten uit. We brengen onze ideeën tot leven en verliezen interactie en usability nooit uit het oog. We zitten bovenop de laatste webtrends en gaan voor de allerbeste designs.

Conceptontwikkeling

Een goed idee is het begin. Een sterk concept is de route. En een succesvol middel is het resultaat. Conceptontwikkeling is dus onmisbaar bij het behalen van jouw doelen. We verkennen wat mogelijk is, onderzoeken technische en financiële haalbaarheid en creëren een ijzersterk concept dat past bij jouw strategie. En dat allemaal nog voordat de eerste pixel is gezet en de eerste regel code is geschreven.

Online identiteit

Wat offline krachtig werkt, komt online niet altijd even goed uit de verf. Logisch ook, want tussen beeldscherm en drukwerk zit een wereld van verschil. Steeds vaker is het vertrekpunt online. Is het niet via de website, dan is het wel via social media of de digitale nieuwsbrief. Op al die plekken zorgen wij ervoor dat de klant jou ziet zoals jij dat wilt. 

Interactieontwerp

Een website die er mooi uitziet is simpelweg niet goed genoeg. Jij krijgt toch ook kromme tenen van een website die niet lekker werkt? Daarom is de eerste stap niet een prachtig design, maar een interactieontwerp. Met wireframes bepalen we het menu, de structuur en de indeling. Wat staat waar, hoe werkt het en waarom? Zie het als een bouwtekening van jouw website: goed doordacht en voor iedereen duidelijk. Een goede basis waar je later de vruchten van plukt.

Interface design

Design verbindt techniek en content. Een geweldig design is niet alleen een lust voor het oog. Het is overzichtelijk, functioneel en krachtig. Een ontwerp dat raakt, dat is ons doel. En daar heb je creativiteit, technisch inzicht en talent voor nodig. En dat hebben wij! We creëren innovatieve webdesigns. Ontwerpen die passen bij jouw identiteit. Die zijn afgestemd op de laatste inzichten voor optimaal rendement. En die op desktop, tablet en mobiel perfect tot hun recht komen.  

“Solide en moderne techniek in een creatieve jas. Dat is wat ons Nedbase maakt!”
Nedbaas Jaap Walhout
Jaap Walhout Adviseur / management

Wij doen meer.

Meer weten?
Nedbaas Jaap Walhout
Jaap Walhout Adviseur / management

Wij denken graag met je mee in een persoonlijk gesprek.