Passie voor online
header afbeelding

Content marketing

Niet alleen klanten houden van verse content op social media en een up-to-date website. Ook bij Google scoor je extra punten. Maar het regelmatig bijhouden van al deze middelen blijkt vaak een hele klus. Wij helpen je!

Effectieve webteksten schrijven

Goede webcontent verleidt bezoekers én zoekmachines. De teksten komen snel tot de kern en bevatten de juiste zoektermen. Ons online marketing team weet als geen ander hoe jouw doelgroep zich beweegt op de website. En naar welke content diegene op zoek is. We helpen je dan ook graag bij het creëren van een goede contentstrategie, het uitvoeren van een zoekwoordanalyse en het samenstellen van converterende landingspagina’s.

Nieuwe website, nieuwe content

Het ontwikkelen van een nieuwe website is vaak hét moment om de huidige content onder de loep te nemen. Onze content marketeers zijn gespecialiseerd in het creëren van content en nemen dit graag uit handen. Op deze manier ben je verzekerd van webteksten die prettig leesbaar zijn. Uiteraard zorgen we ervoor dat jouw webteksten voldoen aan de laatste eisen van Google.

Ondersteuning (web)redactie

Heb je structureel handjes nodig als het gaat om het creëren van content? Geen probleem! Voor een vast bedrag per maand nemen wij jouw webredactie volledig uit handen. Of het nu gaat om het schrijven van pakkende blogs, artikelen, social media posts of SEO-proof content: wij weten precies hoe online werkt en hoe je hiervoor de beste content maakt.

Expertise op locatie


Maak je liever gebruik van onze expertise op locatie? Ook dat is mogelijk. We springen graag bij, voor kortere of langere tijd. Onze ervaren specialisten vinden snel hun weg binnen de organisatie en zijn in staat om zelfstandig en proactief de benodigde taken uit te voeren. We loodsen je binnen no-time door de livegang van je website heen met het schrijven van alle webcontent, helpen je bij het opzetten en uitvoeren van een contentstrategie of nemen de (web)redactie volledig uit handen.

Creatieve campagnes

Wil je een specifiek product of een specifieke dienst op een creatieve manier onder de aandacht brengen? Dan is een creatieve campagne essentieel. Ons online marketing team zorgt ervoor dat jouw campagne de juiste snaar raakt bij de doelgroep. De basis: een goed doordachte strategie met bijbehorende doelen en KPI's. En natuurlijk een creatief concept dat prikkelt. Maar een goed idee is slechts het halve werk. De uitvoering van de campagne is minstens zo belangrijk. Wij zorgen ervoor dat jouw campagne opvalt en zichtbaar is bij de juiste doelgroep. En zetten de juiste marketingkanalen in om jouw doelen te bereiken. Of het nu gaat om een campagnewebsite, creatieve landingspagina, social media campagne of Google Display banners: geen campagne is voor ons creatief genoeg!

 

Meer weten?
Nedbaas Wendy Suurmond
Wendy Suurmond Digital Strateeg

Wij denken graag met je mee in een persoonlijk gesprek.

Meer over online marketing