Passie voor online
header afbeelding

E-mailmarketing

E-mailmarketing ouderwets? Echt niet! Het versturen van een emailtje naar je klant is dan wel één van de 'oudste' online marketing-tools, maar nog steeds super effectief. Wist je dat er wereldwijd vier keer meer e-mailadressen zijn dan Facebook- en Twitter-accounts? Bovendien is het versturen van een e-mail goedkoop, zijn de resultaten uitstekend te meten en levert het je extra conversies op. 

Wat is e-mailmarketing?

Of het nu gaat om nieuwsbrieven, EDM’s, promotionele acties of welkomstmailtjes: de kracht van e-mailmarketing is groot. Heel groot. Want zeg nou zelf: jij bent toch ook gevoelig voor interessante aanbiedingen of nieuwtjes? Met e-mailmarketing kom je in contact met klanten, behoud je relaties en verhoog je je omzet. Mits je het goed doet natuurlijk. Zomaar een email versturen zal de klus niet klaren. Maar een slimme e-mailmarketing strategie wél. En laten wij daar nou verstand van hebben!

E-mail marketing: onze aanpak

Wil je aan de slag met e-mailmarketing? Of ben je juist toe aan de volgende stap? Kom dan eens langs! Samen gaan we slag met jouw strategie. En daarbij vergeten we nooit dat ontvangers altijd maar één klik verwijderd zijn van afmelding. Het doel: opvallen in de inbox. De middelen: een pakkende onderwerpregel, het ideale verzendmoment, een persoonlijke aanhef en nog veel meer. Maar de basis blijft: kruip in de huid van je doelgroep!

 

Na het uitstippelen van de strategie denken we met je mee over welk pakket bij jouw doelstellingen aansluit. Daarnaast ontwikkelen we de mooiste templates richten we campagnes voor je in. En heb je geen tijd om teksten te schrijven? Ook daar kunnen we je bij helpen! 

Voordelen e-mailmarketing

  • E-mail marketing heeft vaak een hoog conversieratio
  • Uitgebreide rapportages en statistieken
  • Eenvoudig te beheren in de cloud
  • Personalisatiemogelijkheden
  • Lage kosten
Meer weten?
Nedbaas Wendy Suurmond
Wendy Suurmond Digital Strateeg

Wij denken graag met je mee in een persoonlijk gesprek.

Meer over online marketing