Passie voor online
header afbeelding

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Als websites de etalages zijn van de 21e eeuw, dan is Google de druksbezochte winkelstraat ter wereld. Logisch dus dat je in deze zoekmachine bovenaan wilt staan. Maar hoe pas je zoekmachine optimalisatie toe? Wij weten het antwoord op deze vraag. Als Google Partner zijn we op de hoogte van alle SEO-trends en -ontwikkelingen. Op het gebied van content, techniek en social gaan we samen aan de slag met zoekmachine optimalisatie om van jouw website een populaire etalage in 's werelds drukste winkelstraat te maken.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Het hebben van een website is tegenwoordig niet meer voldoende. Belangrijker is dat deze vindbaar is in de massa. Met zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, zorgen we ervoor dat jouw website beter wordt gevonden én bezocht door relevante bezoekers. 

 

Voor veel mensen begint een zoekactie op het internet in een zoekmachine als Google of Bing. En een goede positie behalen in zo’n zoekmachine doe je niet zomaar. Welke website een mooie plaats verdient, bepalen zoekmachines aan de hand van een algoritme. Dit houdt in dat ze jouw website bezoeken, scannen, lezen en beoordelen. Wil je hoger scoren in Google? Dan moet je zorgen voor een nette techniek, relevante teksten, heldere structuur en goede links. Gelukkig weten onze online marketeers hoe dit allemaal werkt en hoe we je kunnen helpen. En daar gaan we ons best voor doen. Want jouw website verdient een toppositie!

Aanpak zoekmachine optimalisatie 

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces. Wij bieden verschillende SEO-abonnementen aan waarmee we jou doorlopend ontzorgen en ondersteunen met de weergave, vindbaarheid en positionering van jouw website in zoekmachines.

 

En naast onze SEO-abonnementen bieden we ook losse diensten aan die de vindbaarheid van jouw website helpen. Het schrijven van goede SEO-teksten, het uitvoeren van een SEO-check, het opstellen van een zoekmachine optimalisatie-plan zijn hier voorbeelden van. Wil je hier meer over weten? Laat het ons weten! 

De voordelen van SEO

  • Beter vindbaar in zoekmachines
  • Meer relevante bezoekers 
  • Meer verkeer naar je website

 

Meer weten?
Nedbaas Wendy Suurmond
Wendy Suurmond Digital Strateeg

Wij denken graag met je mee in een persoonlijk gesprek.

Meer over online marketing