Passie voor online
header afbeelding

Web & mobile development

Techniek is ons kloppende hart. Alles wat onze gecertificeerde developers maken staat als een huis. Closed source of open source: wij weten hoe we de nieuwste technieken moeten inzetten. Je kunt rekenen op een stabiel eindproduct met uitstekende werking.

Website

Een website vormt de centrale etalage van jouw online activiteiten. Een plek waar alles samenkomt. En waar nieuwe klanten jou vaak voor het eerst ontmoeten. En we weten allemaal: een eerste indruk kun je maar één keer maken. We creëren websites die perfect aansluiten op de verwachtingen van jouw bezoekers. Niet alleen prachtige corporate websites, maar ook spetterende actiesites, creatieve one-pagers, omvangrijke portals en nog veel meer!     

Meer info

Webshop

Een webshop is een winkel die nooit sluit. Waar klanten in Nederland of ver daarbuiten moeiteloos vinden wat ze zoeken. En waar ze overtuigd raken van jouw producten. Een snelle, professionele en makkelijk te onderhouden webshop biedt vele voordelen. Samen creëren we een webshop met overtuigende productpresentatie met een optimaal bestelproces. We koppelen moeiteloos achterliggende systemen. En analyseren de reis die jouw klant aflegt. Bovendien verliezen we online vindbaarheid nooit uit het oog.

Meer info

Webapplicaties

Wij ontwikkelen webapplicaties die precies doen wat jij wilt. Die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Maatwerk heet dat. Want innovatieve ideeën zijn niet te vangen in standaard oplossingen. Wij maken webapplicaties die ontzorgen, tijd besparen, processen verbeteren en complexe informatie eenvoudig presenteren. Samen met jou bijten we ons vast in de werkprocessen en businesslogica van jouw organisatie. En in iteraties werken we toe naar de beste oplossing. 

Meer info

Social Intranet

Een social intranet biedt kansen. Mits het sociaal, slim en toegankelijk is. Het delen van kennis, het digitaliseren van processen en het personaliseren van informatie maken van een intranet een onmisbare digitale werkplek. Een plek waar medewerkers vinden wat ze zoeken en zeggen wat ze vinden. Waar ze verbinden met elkaar en met de organisatie. En waar samenwerken en communicatie centraal staan.

Meer info

Mobiel

Mobiel is niet de toekomst, maar mobiel is het NU. Alleen in Nederland zijn er al meer smartphones dan computers. En dan tellen we de populaire tablets nog niet eens mee. Wij zien een responsive website al lang niet meer als optie, maar als must-have. Jouw bezoekers krijgen hierdoor de best mogelijke mobiele ervaring. Ongeacht welk apparaat ze gebruiken. Bovendien bouwen we ook handige apps. Voor Android en iOS. 

Meer info

Content Management

Zodra jouw website live gaat, maken we jou kapitein. We bepalen samen de koers, maar zetten jou aan het roer met een Content Management Systeem. We vinden het belangrijk dat jij in no-time teksten, afbeeldingen en video's kunt plaatsen. Daarom combineren we geavanceerde techniek met een handige interface. Closed source of open source: de systemen die wij implementeren zijn super intuïtief en groeien door de modulaire opbouw gemakkelijk met je mee.

Meer info

Wij doen meer.

Meer weten?
Nedbaas Jacco de Leeuw
Jacco de Leeuw Adviseur / management