Passie voor online
header afbeelding

Social Intranet

Een social intranet biedt kansen. Mits het sociaal, slim en toegankelijk is. Het delen van kennis, het digitaliseren van processen en het personaliseren van informatie maken van een intranet een onmisbare digitale werkplek. Een plek waar medewerkers vinden wat ze zoeken en zeggen wat ze vinden. Waar ze verbinden met elkaar en met de organisatie. En waar samenwerken en communicatie centraal staan.

Sociaal en interactief intranet

Het intranet. Een netwerk waarin informatie vrij kan stromen. Waar kennis wordt gedeeld. En waar dit op een effectieve manier plaatsvindt. Een sociaal intranet moedigt mensen aan om het te gebruiken. Die collectiviteit brengt nieuwe ideeën en meer innovatiekracht. Intranet is juist nu hét middel voor efficiënter en sneller werken. De opslag van documenten, het delen van processen, kennis, inzage in planning, tijdregistratie of salarisstrookje zijn slechts enkele voorbeelden.

 

Teamly

Teamly is hét social intranet voor organisaties die precies willen weten waar ze aan toe zijn. Een door Nedbase ontwikkelde cloud-oplossing op basis van onze jarenlange ervaring met intranetomgevingen en de nieuwste technieken. Met een vaste prijs per medewerker per maand en gegarandeerde continue doorontwikkeling ben je klaar voor nu én klaar voor de toekomst! Teamly is er van 1 tot duizenden medewerkers en staat binnen no-time live. Onze ervaren specialisten begeleiden je binnen een paar weken naar lancering en helpen je met het activeren en stimuleren van medewerkers. En wil je andere systemen integreren? Geen probleem! Teamly koppelt met alles.

 

Meer weten? Check www.teamly.nl!

 

Meer weten?
Nedbaas Jacco de Leeuw
Jacco de Leeuw Adviseur / management

Meer over web & mobile development