Passie voor online
header afbeelding

Webapplicaties

Wij ontwikkelen webapplicaties die precies doen wat jij wilt. Die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Maatwerk heet dat. Want innovatieve ideeën zijn niet te vangen in standaard oplossingen. Wij maken webapplicaties die ontzorgen, tijd besparen, processen verbeteren en complexe informatie eenvoudig presenteren. Samen met jou bijten we ons vast in de werkprocessen en businesslogica van jouw organisatie. En in iteraties werken we toe naar de beste oplossing. 

Al bijna 20 jaar ontwikkelen we bij Nedbase enterprise webapplicaties en mobile apps. Op basis van de nieuwste webtechnieken en open standaarden zoals Angular, Ionic (frontend) en Symfony framework en Drupal (backend), gaan we steeds voor het hoogst haalbare. In nauwe (agile) samenwerking met onze opdrachtgevers, zorgen we voor de best passende architectuur en interface.

Aanpak

Een gedegen architect fase is van belang. Het vooronderzoek waarin we functionaliteiten, benodigde API-koppelingen en technieken samen verkennen en borgen. De ontwikkeling en implementatie verloopt via geavanceerde OTAP straten met Vagrant of Docker. Met als resultaat; robuuste omgevingen die 'onder de motorkap' boordevol techniek zitten, maar aan de voorkant super eenvoudig en razendsnel in gebruik.

Opdrachtgevers

We doen dit voor opdrachtgevers zoals DNWG, Rijkswaterstaat, Sorgente, Meijer B.V.Oos International en nog vele anderen. Maar ook in opdracht van kleinere opdrachtgevers (MKB) ontwikkelen we handige applicaties. Denk bijvoorbeeld aan een omgeving om te communiceren met je klanten of medewerkers. Dat kan een bestel app zijn, een omgeving waarbinnen klanten documentatie kunnen opvragen of hun planning kunnen inzien, etc. Altijd erop gericht om een proces efficienter en soepeler te laten verlopen. 

 

Meer weten?
Nedbaas Jacco de Leeuw
Jacco de Leeuw Adviseur / management

Meer over web & mobile development