Passie voor online
header afbeelding

Webshop

Een webshop is een winkel die nooit sluit. Waar klanten in Nederland of ver daarbuiten moeiteloos vinden wat ze zoeken. En waar ze overtuigd raken van jouw producten. Een snelle, professionele en makkelijk te onderhouden webshop biedt vele voordelen. Samen creëren we een webshop met overtuigende productpresentatie met een optimaal bestelproces. We koppelen moeiteloos achterliggende systemen. En analyseren de reis die jouw klant aflegt. Bovendien verliezen we online vindbaarheid nooit uit het oog.

Webshop ontwikkelen

In tijden dat veel retailiers het zwaar hebben doen veel webshops goede zaken online. Het hebben van alleen een website is tegenwoordig niet meer voldoende. Een webwinkel is dé manier om 24 uur per dag klanten aan te trekken. Verschillende van onze opdrachtgevers verkopen intussen meer online dan in hun fysieke winkels of ontleden hun volledige bestaansrecht aan e-commerce. Wie had dat vijf jaar geleden gedacht? Wij in ieder geval wel. De vraag die we vaak horen is: "kost dat niet veel tijd, een webshop?" Door veel ervaring met het koppelen van (kassa- / backoffice) systemen kunnen we het zo inrichten dat je snel op weg bent. Niet alleen voor online verkoop is een webshop een belangrijk kanaal. Veel klanten gebruiken webwinkels als oriëntatiekanaal, maar kopen het liever in de winkel zelf.

Een webshop uit Zeeland

De perfecte webshop is volgens ons voor elke branche en voor elk bedrijf verschillend. Het voordeel van een Webwinkel op maat is dat we de website helemaal ontwerpen naar jouw ideeën. én met kennis van de markt in Zeeland. Gekoppeld aan voorraadsystemen en daardoor altijd up-to-date. Je webshop direct aan de voorraad van je leverancier te koppelen? Of zelfs automatisch bijbestellen? Geen probleem. Ons team van bevlogen vakidioten heeft ervaring met veel verschillende e-commerce platformen voor klanten uit Zeeland en ver daarbuiten.

 

Op basis van open source technologie kiezen we per e-commerce project het geschikte framework, denk aan WooCommerce, Magento of Sylius. Voor ons kennen ze geen geheimen.

 

Meer weten?
Nedbaas Jacco de Leeuw
Jacco de Leeuw Adviseur / management

Meer over web & mobile development