Passie voor online
header afbeelding

Webshop

Een webshop is een winkel die nooit sluit. Waar klanten uit Zeeland en van ver daarbuiten moeiteloos vinden wat ze zoeken. En waar ze overtuigd raken van jouw producten. Een snelle, professionele en makkelijk te onderhouden webshop biedt vele voordelen. Samen cre√ęren we een webshop met overtuigende productpresentatie met een optimaal bestelproces.¬†We koppelen moeiteloos achterliggende systemen. En analyseren de reis die jouw klant aflegt. Bovendien verliezen we online vindbaarheid nooit uit het oog.

Webshop ontwikkelen

In tijden dat veel winkels in Zeeland en daarbuiten het zwaar hebben doen veel webshops goede zaken online. Het hebben van alleen een¬†website is tegenwoordig niet meer voldoende. Een webwinkel is d√© manier om 24 uur per dag klanten aan te trekken. Verschillende van onze klanten uit Zeeland verkopen intussen meer online dan in hun fysieke winkels. Wie had dat vijf jaar geleden gedacht? Wij in ieder geval wel. De vraag die we vaak horen is: "kost dat niet veel tijd, een webshop?" Door veel ervaring met het koppelen van kassasystemen kunnen we het zo inrichten dat je snel op weg bent. Niet alleen voor online verkoop is een webshop een belangrijk kanaal. Veel klanten gebruiken webwinkels als ori√ęntatiekanaal, maar kopen het liever in de winkel zelf.

Een webshop uit Zeeland

De perfecte webshop is volgens ons voor elke branche en voor elk bedrijf verschillend. Het voordeel van een¬†Webwinkel op maat¬†is dat we de website helemaal ontwerpen naar jouw idee√ęn. √©n met kennis van de markt in Zeeland.¬†Gekoppeld aan voorraadsystemen en daardoor altijd up-to-date. Je webshop direct aan de voorraad van je leverancier te koppelen? Of zelfs automatisch bijbestellen? Geen probleem. Ons team van bevlogen vakidioten heeft ervaring met veel verschillende e-commerce platformen voor klanten uit Zeeland en ver daarbuiten.

 

Closed source of open source? PrestaShop, Magento of Nedmin? Voor ons kennen ze geen geheimen.

 

Meer weten?
Nedbaas Andre Dingemanse
Andre Dingemanse Adviseur / Partner

Wij denken graag met je mee in een persoonlijk gesprek.

Meer over web & mobile development