Passie voor online
header afbeelding

Website

Een website vormt de centrale etalage van jouw online activiteiten. Een plek waar alles samenkomt. En waar nieuwe klanten jou vaak voor het eerst ontmoeten. En we weten allemaal: een eerste indruk kun je maar één keer maken. We creëren websites die perfect aansluiten op de verwachtingen van jouw bezoekers. Niet alleen prachtige corporate websites, maar ook spetterende actiesites, creatieve one-pagers, omvangrijke portals en nog veel meer!     

Een nieuwe website

Het ontwikkelen van een website is een hele reis. En wij nemen je mee. Van het eerste idee tot een website die precies aansluit bij jouw doelgroep. Geen reis is hetzelfde, want wij bouwen alleen unieke websites. Een website waar je écht iets aan hebt. En dat doen we niet alleen voor grote partijen met veel budget. Websites bouwen we ook voor de plaatselijke minicamping in Zeeland. En dan doen we met plezier. Ons doel: een website ontwikkelen die nog mooier en handiger is dan je vooraf had gehoopt. Dan zijn we pas écht tevreden.

Doel van een website

Het bouwen van een website begint niet met een mooi design. Het ontwikkelen van een website start met een doordachte online strategie. En die begint weer met het begrijpen van de doelgroep en het vaststellen van doelen. Online verkopen, informeren of aanmeldingen verzamelen voor een evenement. Allemaal voorbeelden van doelen die tijdens het hele ontwerpproces de basis vormen.

Website design

Het design van de website is de verbinding tussen content en techniek. Een fantastisch design is veel meer dan een lust voor het oog. Het is functioneel, overzichtelijk en krachtig. Ons doel: een ontwerp dat je raakt. En daar heb je technisch inzicht, creativiteit en talent voor nodig. En dat hebben wij! Meer info? Lees meer over Webdesign in Zeeland.

Website techniek

Bij Nedbase hebben we kennis in huis van veel verschillende technieken en Content Management Systemen. Technologie is ons ding. Of het nu Symfony, Drupal (8), WordPress, Nedmin, of Magento 2 betreft. We geven je graag advies.

 

Meer weten?
Nedbaas Jacco de Leeuw
Jacco de Leeuw Adviseur / management

Meer over web & mobile development