Snel en eenvoudig informeren

Klanten of medewerkers super snel en eenvoudig van de juiste informatie voorzien. Dat staat waarschijnlijk hoog op het lijstje. Maar in de praktijk zien we vaak stromen e-mails voorbij schieten. Of een willekeur aan andere kanalen en ingewikkelde processen om bestellingen, bestanden of andere informatie uit te wisselen. Dat kan anders! Wij ontwikkelen een slimme webapplicatie waarmee je sneller en efficiënter kunt werken.

Processen optimaliseren

Nedbase heeft een bak aan ervaring als het gaat om het ontwikkelen van enterprise webapplicaties en mobiele apps. We weten als geen ander hoe we de nieuwste technieken moeten inzetten om tot gebruiksvriendelijke oplossingen te komen. Door ons inzicht te geven in de huidige bedrijfsprocessen bepalen we samen de strategische koers.

Eindgebruiker centraal

Niet één gebruiker denkt hetzelfde. En niet één gebruiker doet hetzelfde. Voor, tijdens en na de ontwikkeling van een applicatie zetten we de eindgebruiker centraal. Of het nu gaat om een interactief gebruikersonderzoek of een analyse van de businesslogica van jouw bedrijf: samen nemen we alle relevante processen tot in detail onder de loep. En kijken we hoe we alle ‘stromen’ qua techniek in een gebruiksvriendelijke omgeving kunnen gieten. Deze uitkomsten vormen de basis van het functioneel en technisch ontwerp.

Meer over onze aanpak

Keertje afspreken?