Ondersteuning bij diverse communicatievraagstukken

Onze adviseurs bieden jouw team en organisatie ondersteuning bij allerlei communicatievraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan advisering bij crisiscommunicatie, het begeleiden van diverse communicatieprojecten, het implementeren van een social intranet of het uitvoeren van allround communicatiewerkzaamheden. Door onze ervaring schakelen we supersnel om en zijn we vanaf het eerste moment in staat om het verschil te maken. We komen écht iets brengen. Met onze kennis en ervaring helpen we je graag verder!

Brede expertise

Wij brengen onze online expertise mee naar jouw team en organisatie. Maar uiteraard kun je naast online vraagstukken ook voor andere communicatievragen bij ons terecht. Onze focus en expertise ligt op digitale communicatie, maar we zijn vanwege onze ervaring breed inzetbaar. We onderscheiden ons door onze nuchtere en praktische aanpak. Zo organiseren veel interactieve sessies, waarmee we bijvoorbeeld het DNA van de organisatie en haar doelgroepen uitstippelen. De uitkomsten hiervan zijn duidelijk, leesbaar en direct toepasbaar. Verder komen we je niet alleen ondersteunen, want we werken altijd nauw samen met de rest van ons Nedbase-team. Denk aan benodigd animatie, design of development. Zo heb je altijd snel de juiste expertise in huis.

Korte en lange communicatieondersteuning

Heb je behoefte aan ondersteuning voor een langere periode? Of heb je juist extra capaciteit nodig voor een korte opdracht? Wij helpen je! We werken graag bij je op locatie, maar (deels) op afstand is ook geen probleem. Ook het flexibel op- en afschalen van uren en werkdagen is bij ons mogelijk. En door nu te investeren in onze samenwerking, kun je uiteraard ook later snel en makkelijk een beroep op ons doen. We kennen jouw organisatie dan op ons duimpje. Zo staat ons team altijd stand-by!

Detachering Nedbase

Deze opdrachtgevers ondersteunden we al op locatie:

  • Intervence
  • COVRA
  • Kinderopvang Walcheren
  • Zorggroep Ter Weel
  • Ozeo
  • N.V. Westerscheldetunnel
  • Marsaki
  • Schipper Accountants

Meer over onze aanpak

Keertje afspreken?