Onderzoek beleving interne communicatie

Hoe ervaren jouw medewerkers de huidige interne communicatie? En wat is hun informatiebehoefte? Door organisatiebreed onderzoek te doen – bijvoorbeeld in de vorm van enquêtes en diepte-interviews – peilen we de ervaringen van jouw collega’s. Aan de hand hiervan gaan we aan de slag met bijvoorbeeld een personeelsblad of het opzetten van narrowcasting. Werkt jouw organisatie al met een intranet? Dan kunnen we het onderzoek ook specifiek op dit interne middel richten. De waardevolle informatie uit de onderzoeksresultaten verwerken we in een rapportage.

Social intranet

Een social intranet speelt een centrale rol bij interne communicatie en is de start van iedere digitale werkplek. Met ons social intranet Teamly verbinden we interne communicatie en online met elkaar. Teamly is er voor organisaties van klein tot groot, is sociaal, slim en toegankelijk en staat binnen no-time live. Onze specialisten begeleiden je voor, tijdens en na de lancering van Teamly en helpen je met het stimuleren van je medewerkers.

Werkt jouw organisatie met een ander intranet, maar is er wel behoefte aan communicatieondersteuning tijdens het implementatietraject? Geen probleem. Ook daar helpen we je bij!

Implementatiestrategie social intranet

Het implementeren van een social intranet is een grote klus, dat veel tijd en aandacht vraagt. Waar begin je? Wat wordt je aanpak? Hoe betrek je je collega’s bij dit project? En hoe zorg je ervoor dat het een succes wordt? Met ruim twintig jaar ervaring hebben wij al veel intranetten ontwikkeld en geïmplementeerd. We kijken verder dan alleen het middel en helpen je met onze kennis en inzichten graag verder.

Meer over onze aanpak

Keertje afspreken?