Wat is e-mailmarketing?

Of het nu gaat om nieuwsbrieven, EDM’s, promotionele acties of welkomstmailtjes: de kracht van e-mailmarketing is groot. Heel groot. Want zeg nou zelf: jij bent toch ook gevoelig voor interessante aanbiedingen of nieuwtjes? Met e-mailmarketing kom je in contact met klanten, behoud je relaties en verhoog je je omzet. Mits je het goed doet natuurlijk. Zomaar een e-mail versturen zal de klus niet klaren. Maar een slimme e-mailmarketing strategie wél. En laten wij daar nou verstand van hebben!

Van lead tot klant

E-mailmarketing kan een belangrijk onderdeel zijn van je online marketing strategie. Zo kun je nieuwe leads voorzien van relevante informatie om de aankoopintentie te vergroten. Maar je kunt loyale klanten ook belonen met een kortingscode. Is een potentiële klant afgehaakt in het winkelmandje? Of is de offerteaanvraag niet verstuurd? Met de juiste e-mail kun je ze terug naar je website bewegen om tóch die aankoop te voltooien.

Geautomatiseerde mailings

Wil je potentiële of bestaande klanten aan je binden met e-mailmarketing? Dan is marketing automation iets voor jou. Door marketing automation toe te passen, personaliseer je je mailings. Gebaseerd op het online gedrag van je doelgroep. Met gepersonaliseerde content communiceer je veel effectiever. De kans op een conversie is dan ook veel groter wanneer je marketing automation toepast. Iets voor jou? Onze online marketeers zorgen ervoor dat je binnen no-time geautomatiseerde campagnes hebt draaien.

E-mailmarketing strategie

Wil je aan de slag met e-mailmarketing? Of ben je juist toe aan de volgende stap? Kom dan eens langs! Samen gaan we slag met jullie strategie. En daarbij vergeten we nooit dat ontvangers altijd maar één klik verwijderd zijn van een afmelding. Het doel: opvallen in de inbox. De middelen: een pakkende onderwerpregel, het ideale verzendmoment, een persoonlijke aanhef en nog veel meer. Maar de basis blijft: kruip in de huid van je doelgroep! Na het uitstippelen van de strategie denken we met je mee over welk pakket aansluit bij jullie doelstellingen. We ontwikkelen de mooiste templates richten campagnes voor je in. En heb je geen tijd om teksten te schrijven? Ook daar helpen we je graag bij.

Meer online marketing kansen

Keertje afspreken?