Samen bereik je meer dan alleen. Met affiliate marketing promoten andere websites jouw producten of diensten. En ze ontvangen pas een vergoeding als het jou een conversie oplevert. Zo betaal je niet langer voor advertentieruimte, maar voor resultaat. Een bewezen online marketing-methode die snel en eenvoudig jouw klantenkring vergroot.

Wat is affiliate marketing?

Jij bent niet de enige die andere personen kan verleiden jouw website te bezoeken. Laat anderen jou helpen! Affiliate marketing werkt als volgt: als adverteerder biedt jij promotiemateriaal aan op een affiliate netwerk, zoals banners, productfeeds of tekstlinks. Andere websites kunnen dit materiaal overnemen en op hun eigen website plaatsen. Zij promoten dus jouw producten of diensten! What’s in it for them? Zij ontvangen een commissie voor iedere conversie die zij hebben aangedragen. Win-win dus!

Affiliate marketing: onze aanpak

Affiliate marketing is een bijzonder effectieve manier om meer inkomsten en meer klanten te genereren. Vooral als het goed is opgezet! Bij Nedbase hebben we ervaring met affiliate netwerken als Daisycon, Tradetracker en Affilinet. Wij zijn de schakel tussen jou en deze netwerken, geven advies over de hoogte van commissies, goedkeuring van affiliates en zorgen voor aansprekend promotiemateriaal. We maken leads en sales inzichtelijk en optimaliseren jouw campagne voor nog meer rendement als resultaat. Of je nu een nieuwe campagne wilt optuigen of je bestaande online marketing campagne wilt laten finetunen: bij Nedbase ben je aan het juiste adres!

De voordelen van affiliate marketing:

  • No cure, no pay!
  • Nationaal of internationaal bereik
  • Optimaal rendement
  • Snel uitbreiding klantenkring
  • Meer sales!

Meer online marketing kansen

Keertje afspreken?