Online identiteit

Wat offline krachtig werkt, komt online niet altijd even goed uit de verf. Logisch ook, want tussen beeldscherm en drukwerk zit een wereld van verschil. Tegenwoordig is het vertrekpunt online. Is het niet via de website, dan is het wel via social media of de digitale nieuwsbrief. Verlies online communicatie daarom niet uit het oog en ga hier professioneel en zorgvuldig mee om. Wij maken graag de vertaalslag naar jullie online identiteit en zorgen ervoor dat de klant jou ziet zoals jij dat wilt.

Conceptontwikkeling

Een goed idee is het begin. Een sterk concept is de route. En een succesvol middel is het resultaat. Conceptontwikkeling is dus onmisbaar bij het behalen van jullie doelen. Onze designers maken deel uit van een multidisciplinair ontwikkelteam en zijn altijd op de hoogte van de technische ins en outs. We verkennen wat mogelijk is, onderzoeken technische en financiële haalbaarheid en creëren een ijzersterk concept dat past bij jullie strategie. En dat allemaal nog voordat de eerste pixel is gezet en de eerste regel code is geschreven.

Interaction design

Een website die er mooi uitziet is simpelweg niet goed genoeg. Jij krijgt toch ook kromme tenen van een website die niet lekker werkt? Daarom is de eerste stap niet een prachtig design, maar een interaction design. Met wireframes bepalen we het menu, de structuur en de indeling. Wat staat waar, hoe werkt het en waarom? Zie het als een bouwtekening van de website: goed doordacht en voor iedereen duidelijk. Een goede basis waar je later de vruchten van plukt. Het design van de website verbindt techniek en content. Een geweldig design is niet alleen een lust voor het oog. Het is overzichtelijk, functioneel en krachtig. Een ontwerp dat raakt, dat is ons doel. Daar heb je creativiteit, technisch inzicht en talent voor nodig. En dat hebben wij! We creëren innovatieve webdesigns. Ontwerpen die passen bij jouw identiteit. Die zijn afgestemd op de laatste inzichten voor optimaal rendement. En die op desktop, tablet en mobiel perfect tot hun recht komen.

Meer over onze aanpak

Keertje afspreken?