Usability

Bij ons staat usability voorop. Het is belangrijk dat de bezoeker van jouw website snel vindt wat ‘ie zoekt. We zorgen voor een heldere structuur en opbouw van de website. Het design en de functionaliteiten stemmen we nauw op elkaar af. Ook fijn: onze open source content management systemen zijn super makkelijk te beheren. Zo plaats jij binnen no-time de juiste content op je website!

Open source website

Onze developers werken altijd met de nieuwste technieken. Kwaliteit en stabiliteit staan hierbij voorop. Met diverse open source oplossingen creëren we eindeloze mogelijkheden, op basis van het gewenste tijdspad en budget. We zorgen ervoor dat jouw website klaar is voor de toekomst. En gemakkelijk mee kan groeien met ontwikkelingen binnen én buiten jouw bedrijf.

Google-proof

Een gebruiksvriendelijke website die er gelikt uitziet is fijn, maar Google moet ‘m ook hoog waarderen. Voor een goede vindbaarheid in Google is het belangrijk dat de techniek van een website staat als een huis. Bij Nedbase ben je verzekerd van een website die voldoet aan de laatste richtlijnen van Google.

Meer over onze aanpak

Keertje afspreken?