Toggle Menu
Middelburg Molenwater 81
Goes Stationsplein 21

Citymarketing Terneuzen: van zoute neuzen tot havenstad

Promotie maken voor een stad kan natuurlijk op allerlei manieren. De focus bij Nedbase ligt vooral op online zichtbaar zijn. Vanuit die rol benaderde Stad Terneuzen ons om Terneuzen op de kaart te zetten. Of beter gezegd, om over te brengen wat de stad Terneuzen eigenlijk allemaal te bieden heeft. Vinden we super leuk!

Social campagnes

Het lijkt misschien niet zo logisch om een bureau uit Middelburg hiervoor in te schakelen. Maar we komen regelmatig in Zeeuws-Vlaanderen. Bijna wekelijks. Want met een flink aantal Zeeuws-Vlaamse klanten, dat nog altijd groeit, en meerdere rasechte Zeeuws-Vlamingen in dienst, blijken we prima in staat om deze vertaalslag te maken. En van een afstandje een frisse kijk te hebben op wat Terneuzen rijk is. Samen met het citymarketing-team ontwikkelden we social content en hielpen we bij het inrichten van een goede strategie.

Drieluik Citymarketing Terneuzen: van zoute neuzen tot havenstad

Citymarketing

Wat is er leuker dan promotie maken voor een stad?! Het is een uitdaging om het kenmerkende van een stad – het DNA – uit te diepen en te vertalen naar interessante content. In gesprek te gaan met inwoners. Iets wat voor hen normaal is over de bühne brengen. En op deze manier de toeristen en inwoners te inspireren, én natuurlijk te activeren om vaker de stad te bezoeken. Zo is Nedbase ook al een aantal jaar verbonden aan Uitinmiddelburg, in opdracht van Gemeente Middelburg. Een concept dat op dit moment een nieuwe fase in gaat.

Online zichtbaar en vindbaar zijn is ons uitgangspunt. In opdracht van de stad, voor zakelijk Zeeland en ver daarbuiten. Bekijk (en volg) onze eigen Instagram timeline voor inspiratie. We helpen je graag op weg!

Keertje afspreken?