Toggle Menu
Middelburg Molenwater 81
Goes Stationsplein 21

De nieuwe adrz.nl: patiëntgericht én veilig!

Een veilige, gebruiksvriendelijke én overzichtelijke website die helemaal voldoet aan de eisen en trends van nu. Die case legde Adrz bij ons neer. Samen met Adrz stroopten we de mouwen op om het ziekenhuis online weer op de kaart te zetten. En dat is gelukt!

Een optimale online journey

Om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten voor alle bezoekers, startten we met gebruikersonderzoeken. Hierbij betrokken we niet alleen medewerkers, maar ook specialisten en patiënten van Adrz. Hiermee verzamelden we op een creatieve manier waardevolle input om de website te ontwikkelen. Het resultaat: een webdesign dat naadloos aansluit op de wensen van de verschillende doelgroepen. En tegelijkertijd ook passend bij de nieuwe huisstijl van Adrz.

nieuwe website adrz patientgerichte website nedbase
De nieuwe adrz.nl: patiëntgericht én veilig! website bouwen nedbase

Een mooie uitdaging

Adrz wilde een volledig nieuwe insteek. Niet alleen qua content, maar ook op het gebied van techniek en uitstraling. Alles ging op de schop. Het centraal stellen van de patiënt bleef het uitgangspunt. Binnen enkele klikken moeten bezoekers van de website antwoord krijgen op hun vragen. Wij maakten de website technisch en visueel ‘on point’ en Adrz vulde de website met content en beeld. Casper van Someren, Communicatie & Marketingadviseur bij Adrz, is trots op het resultaat: “Patiënten en bezoekers van de website vinden snel de informatie die zij zoeken. En die informatie wordt ook nog eens mooi en overzichtelijk gepresenteerd! Nedbase heeft onze wensen (en eisen) goed vertaald naar een gebruiksvriendelijke website die past bij onze nieuwe positionering en huisstijl.”

 

Veilige website: check!

Naast een super gebruiksvriendelijke online omgeving, was de veiligheid van de site al vanaf het eerste moment een absolute must. Er werd onder andere een onafhankelijke partij ingeschakeld om de website via een zogenaamde ‘pentest’ te testen op veiligheid. Na een geslaagde test was Adrz verzekerd van een super veilige website!

Benieuwd naar het online eindresultaat? Check www.adrz.nl.

Keertje afspreken?