Toggle Menu
Molenwater 81 4331 SE Middelburg
Stadhuisplein 3 4531 GZ Terneuzen
front office nedbase zeeland middelburg support service contact

Een crisismelding op je website. We regelen het. Uiteraard in de hoop dat hij snel weer uitgezet kan worden. Tot de tijd ideaal om de status van je bedrijf te communiceren. Ook wij nemen uiteraard maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Onze kantoren in Middelburg en Terneuzen zijn inmiddels weer geopend, maar alleen op afspraak te bezoeken. Ook op afstand zijn we prima te bereiken. We staan voor je klaar!

Lees meer...

Een warm hart voor onze Zeeuwse Zorghelden

De gezondheidszorg in Zeeland draait op volle toeren. Ook komende tijd wordt er nog veel gevraagd van al het hardwerkende zorgpersoneel. Deze tomeloze inzet kunnen we samen niet genoeg waarderen. Daarom lanceert Nedbase een platform waar iedereen deze Zeeuwse Zorghelden digitaal een hart onder de riem kan steken: www.zeeuwsezorghelden.nl.

Klein gebaar, grote impact

Op deze site kun je snel en eenvoudig je waardering voor onze Zeeuwse Zorghelden laten blijken. Een complimentje achterlaten is zo gedaan. Een klein gebaar, met een grote impact. Omdat ze het verdienen. Voor wie laat jij een complimentje achter?

Verbonden met elkaar

Als digital agency dragen wij graag ons steentje bij door onze Zeeuwse zorgtoppers online met elkaar te verbinden én in het zonnetje te zetten. Een dergelijk initiatief was er nog niet, dus creëerden we zelf een platform waar dit mogelijk is. Want zorgen voor elkaar en bij elkaar betrokken blijven is het allerbelangrijkste dat er is!

Keertje afspreken?