Toggle Menu
Middelburg Molenwater 81
Goes Stationsplein 21

Efficiënt werken met de TUMS app voor DNWG

Snel en efficiënt werken, dat wil iedereen wel! Zo trok ook DNWG bij ons aan de bel voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie voor de business unit TUMS. De TUMS (Total Utility & Metering Services) app moest monteurs in de buitendienst helpen om hun administratieve en controlewerkzaamheden efficiënt af te handelen. Het resultaat: een technisch hoogstandje waar we de afgelopen maanden met veel plezier aan hebben gewerkt!

Rapid application development framework

Of het nu gaat om het uitschrijven van werkbonnen voor het verwisselen van een meter of het afhandelen van een storing; deze werkzaamheden waren voor de monteurs in de buitendienst altijd een tijdrovende klus. Dat is nu verleden tijd! We ontwikkelden een gebruiksvriendelijke applicatie op basis van een rapid application development framework. Hierdoor is de app gemakkelijk uit te rollen voor het web en Android- of IOS apparaten. Op deze manier kunnen de monteurs van DNWG de app altijd op locatie gebruiken.

DNGW TUMS app efficient werken

Administratie op locatie

De camera van het device maakt het mogelijk om barcodes te scannen en foto’s toe te voegen aan de bon. Daarnaast is ook de locatie gemakkelijk toe te voegen via de GPS-coördinaten. Wanneer de bon klaar is, synchroniseert de app automatisch met de backoffice. Zo kunnen de monteurs hun administratie al op locatie verwerken en snel verder met de volgende klant.

Nieuwste snufjes

Sinds deze maand is de TUMS app klaar voor gebruik. De app is voorzien van de nieuwste snufjes om de monteurs optimaal te ondersteunen. Authenticatie met Single Sign On (SSO)? Documentarchief met (werk)tekeningen? Navigatiemogelijkheden? Het is allemaal mogelijk!

Ook behoefte aan een applicatie op maat? Ontdek wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen. Neem contact met ons op!

Keertje afspreken?