Toggle Menu
Middelburg Molenwater 81
Goes Stationsplein 21

Even voorstellen: drie nieuwe Nedbazen

In één maand tijd hebben we er weer drie nieuwe collega’s bij. Sinds december wordt ons team versterkt door Maaike, Jordi en Joryn. Benieuwd naar hun verhaal? Je leest het hieronder!

Maaike van der Male | online communicatieadviseur

Maaike was voor Nedbase geen onbekende. Maaike: “Hiervoor werkte ik als online communicatieadviseur bij DELTA. Vanuit die rol kende ik Nedbase al goed. De kennis en het enthousiasme van het team hebben mij altijd aangesproken. Op dit moment doe ik nog steeds veel voor DELTA, maar dan vanuit mijn rol bij Nedbase. Ik coördineer diverse online campagnes en breng advies uit. Ik ben super benieuwd welke branches ik verder ga ontdekken in mijn nieuwe functie. Ik sta in ieder geval te popelen om kennis en ervaring voor meer klanten van Nedbase in te zetten!”

Jordi Dekker | webdeveloper

Ook bij de developers hebben we extra versterking. Jordi: “Nadat ik anderhalf jaar als webdeveloper in Terneuzen had gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. De klanten waarvoor Nedbase de gaafste projecten uitvoert, spraken mij erg aan. Hier wilde ik graag onderdeel van uitmaken! Als webdeveloper bij Nedbase werk ik iedere dag weer aan de beste technische oplossingen voor onze klanten. Een mooie uitdaging waarbij ik de wens van de klant kan vertalen naar techniek. En dat doe ik niet alleen voor websites; de komende tijd focus ik mij ook op de ontwikkeling van een social intranet voor meerdere klanten van Nedbase.”

Nieuwe collega's nebase

Joryn Kortenoeven | traffic medewerkster

Voor Joryn is niet alleen Nedbase nieuw, ze woont ook pas sinds kort in Zeeland. Joryn: “In Utrecht heb ik bij verschillende marketingbureaus gewerkt. Toen mijn man en ik besloten om naar Koudekerke te verhuizen, ging ik op zoek naar een nieuwe baan. Via Google kwam ik bij Nedbase terecht en ik was direct enthousiast. Het jonge team, de uitdagende projecten waar aan gewerkt wordt en de sfeer die het bureau uitstraalt, spraken mij erg aan. En dat gevoel was terecht! Ik werk hier nu twee maanden en voelde mij in mijn eerste week al thuis. Als traffic medewerkster sta ik onze klanten zo goed mogelijk te woord en is het mijn taak om supportverzoeken goed af te handelen. Daarnaast ben ik de schakel tussen het team van traffic en marketing en pak ik enkele marketingprojecten op. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier veel ga leren. Op het gebied van websites en online marketing, maar óók over Zeeland. 😉”

Keertje afspreken?