Toggle Menu
Middelburg Molenwater 81
Goes Stationsplein 21

Het nut van een sterke werken-bijwebsite

Het werkgeversmerk versterken is een steeds belangrijker onderdeel van de merkstrategie. Zeker met de toenemende concurrentie op de arbeidsmarkt. Het zorgt er namelijk voor dat je je als werkgever kan onderscheiden. Het gaat niet alleen om het aantrekken van talent, maar ook om het bieden van toegevoegde waarde als werkgever. Met werken-bijwebsites bouwen wij mee aan sterke werkgeversmerken. Hoe we dat doen? Door het geven van strategisch advies, het ontwikkelen van de werken-bijwebsites én deze te boosten door online marketing.

In het verlengde van employer branding

Door in gesprek te gaan met opdrachtgevers creëren we gevoel en beleving bij een werkplek. We focussen op het overbrengen van de persoonlijkheid en de werksfeer van een organisatie. We denken mee met de klant en integreren het merk in het werkgeversmerk. Hieruit ontstaat een krachtige website die dient als betrouwbaar visitekaartje voor een potentiële werknemer. Het is daarmee dé verlenging van de employer branding strategie.

Expertises samenbrengen

We bouwen websites die naast visueel aantrekkelijk zijn, ook achter de schermen goed werken. Zo zorgen onze webdevelopers voor een directe koppeling tussen het sollicitatieformulier en softwareprogramma’s AFAS, Carerix, Connexis en Jobvite. Op deze manier komen de sollicitaties binnen no time op de juiste plek, wat meerwaarde biedt voor de HR-afdeling.

functies werken-bijwebsites

De collega’s van Ivy Digital Marketing staan vervolgens klaar om de opgeleverde werken-bijwebsites online te boosten. Door middel van krachtige campagnes via Google Ads, Google Jobs en social media verhogen we de zichtbaarheid en het verkeer naar de werken-bijwebsites. Zo brengen wij onze expertises samen en doen wij waar we goed in zijn: strategisch meedenken met de klant en sterke (werkgevers)merken bouwen.

Een aantal voorbeelden bekijken? Afgelopen periode leverden we werken-bijwebsites op voor onder andere ZLM, EPZ, Xylem, Saman Groep, Werken in Domburg, Hoornbeeck en Schipper Accountants.

Meer weten?