Toggle Menu
Molenwater 81 4331 SE Middelburg
Stadhuisplein 3 4531 GZ Terneuzen
front office nedbase zeeland middelburg support service contact

Een crisismelding op je website. We regelen het. Uiteraard in de hoop dat hij snel weer uitgezet kan worden. Tot de tijd ideaal om de status van je bedrijf te communiceren. Ook wij nemen uiteraard maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Onze kantoren in Middelburg en Terneuzen zijn inmiddels weer geopend, maar alleen op afspraak te bezoeken. Ook op afstand zijn we prima te bereiken. We staan voor je klaar!

Lees meer...

LinkedIn: een waardevol & efficiënt podium

LinkedIn heeft zich ruimschoots bewezen als inhoudelijk en (nog altijd) groeiend platform. Een perfect podium om zakelijk bereik te genereren. Door op LinkedIn actief te zijn, bijvoorbeeld door het plaatsen van een stelling of een inhoudelijke bijdrage, ben je opeens in beeld bij een mega publiek. Publiek dat je normaal gesproken niet elke dag tegen het lijf loopt, maar wel super interessant kan zijn.

Gericht adverteren

Via LinkedIn Advertising kun je heel gericht adverteren binnen je zakelijke doelgroep. Je richt je advertentie niet op de brede zakelijke markt, maar je legt het panklaar neer bij je doelgroep. Geen hagel schieten dus. Bijvoorbeeld alleen maar starters met een HBO ICT diploma op zak bereiken of enkel secretaresses met meer dan drie jaar ervaring. Advertentiebudget besteed je super efficiënt.

LinkedIn vs Facebook en Insta

De B2B doelgroep is echt te vinden op LinkedIn. Gebruikers zetten dit platform vooral in om hun zakelijke netwerk te vergroten, te onderhouden én om de laatste (branche) ontwikkelingen te volgen. En heeft hiermee een hele sterke focus. Op Facebook en Instagram is de content vaak luchtig (lifestyle, fashion, fun, etc.) en de inhoudelijke bijdrage + respons doorgaans stukken minder. Daarnaast richten deze platformen zich hoofdzakelijk op particuliere activiteiten.

LinkedIn Rabobank efficient podium nedbase nieuws

Campagne vermogensbeheer

In opdracht van Pieters Media hebben we voor Rabobank Walcheren & Noord-Beveland een succesvolle LinkedIn campagne ontwikkeld. Gericht op zakelijk publiek in regio Zeeland met vermogen. Door te ‘targeten’ op topfuncties als managers en directeuren hebben we de zichtbaarheid exponentieel vergroot. En dankzij de kracht van herhalen hebben we ook het effect van ‘top-of-mind’ versterkt. Rabobank plopt namelijk als eerste merk op, letterlijk en figuurlijk, wanneer het over vermogensbeheer of private banking gaat.

Ook succesvol aan de slag met LinkedIn? Schrijf je in voor onze LinkedIn (Academy) training. Tot snel!

Keertje afspreken?