Toggle Menu
Middelburg Molenwater 81
Goes Stationsplein 21

Nieuw jaar, nieuwe collega’s

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en we hebben er alweer drie nieuwe collega’s bij! De teams design, online marketing en support kregen versterking van Alicia, Joris en Laurens. Benieuwd naar onze nieuwe Nedbazen? We stellen ze graag aan je voor!

Alicia van Bekkum | Interaction designer

Pixel perfecte media. Dat is wat Alicia wil maken bij Nedbase. En daar heeft ze heel wat voor over! Zo komt ze iedere dag uit Lage Zwaluwe naar Middelburg om het creatieve team te versterken. Alicia: “Mijn passie voor vormgeving had ik al van jongs af aan. Tijdens mijn opleiding Interactieve vormgeving werd al snel duidelijk dat ik hier ook daadwerkelijk talent voor heb! Ik word enorm blij van complexe vraagstukken om de online gebruikerservaring te verbeteren. Nadat ik mijn stages en mijn opleiding afrondde, was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Nedbase bood me uitdagend werk, een kans om mezelf verder te ontwikkelen én natuurlijk een leuke werkplek. Die keuze was dus snel gemaakt.”

 

Joris Spitholt | Online marketeer

Joris hield Nedbase al een tijdje in de gaten. Toen de vacature voor een online marketeer online kwam, liet hij deze kans niet lopen. Joris: “Nedbase staat binnen de wereld van online wel bekend als één van de grootste internetbureaus in Zeeland. Aan het mooie portfolio met toffe klanten wilde ik graag mijn steentje bijdragen. En dat is gelukt! Het is nu al leuk om samen te werken met het online marketing team. Ik kijk ook enorm uit naar de samenwerking met de andere experts van Nedbase. Zo maken we gebruik van elkaars expertise en halen we het beste in elkaar naar boven. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met een aantal leuke opdrachten. Ik kan niet wachten totdat de eerste implementaties uitgerold worden.”

 

Laurens Kistenkas | Support medewerker

Na zestien jaar Nedbase verliet Laurens ons vorig jaar. Maar niet voor lang, want inmiddels zit hij weer op z’n vertrouwde werkplek! Laurens: “Het was tijd om eventjes totaal iets anders te gaan doen. Ik stortte me volledig op mijn eigen bedrijf Pureple Yoga. Na een jaar deed zich een kans voor bij Nedbase en hier ben ik weer! Dit keer voor vier dagdelen in de week om het supportteam te ondersteunen. Dit kan ik prima combineren met mijn eigen bedrijf.” Op de vraag hoe het bevalt om weer terug te zijn, antwoordt hij: “Het is net of ik nooit ben weggeweest. De losse en open sfeer is nog altijd hetzelfde als voorheen. Eigenlijk is Nedbase, op een aantal nieuwe gezichten na, bijna niet veranderd. Leuk om iedereen weer te zien!”

Wil je ook graag bij Nedbase aan de slag? Dat kan! Bekijk onze vacatures. Nedbase is daarnaast altijd geïnteresseerd in nieuw talent, dus ook via een open sollicitatie komen we graag met je in contact!

Keertje afspreken?