Toggle Menu
Middelburg Molenwater 81
Goes Stationsplein 21

Terneuzen; here we are!

De afgelopen jaren hebben we vanuit Nedbase al veel succesvolle samenwerkingen opgebouwd in Zeeland en ver daarbuiten. En daar zijn we best een beetje trots op! Ook in Zeeuws-Vlaanderen komen we al jaren over de vloer. Een regio die volop kansen biedt.

Aan d’n overkant

We hebben in Zeeuws-Vlaanderen de afgelopen jaren een sterk verbeterde bereikbaarheid zien ontstaan, maar ook prachtige evenementen én de Kanaalzone als sterk groeiende economische motor zien ontwikkelen. We vinden het belangrijk om als Zeeuwse bedrijven de handen ineen te slaan. Samen op een gezonde manier groeien en voortdurend innoveren. Uiteraard ook op digital gebied. En om regionale samenwerkingen nóg soepeler te laten verlopen, staan we nu ook aan d’n overkant. Letterlijk. 😉 We zijn namelijk sinds 1 november ook in Zeeuws-Vlaanderen te vinden!

Meeting point in Terneuzen

Naast ons hoofdkwartier aan het Molenwater (Middelburg), hebben we sinds kort ook een meeting point in het M2GO City kantoor in Terneuzen. Vanuit hier hopen we nog beter ‘connected’ te zijn en met name onze Zeeuws-Vlaamse opdrachtgevers nóg beter van dienst te zijn.

Nieuwsgierig?

We nodigen je van harte uit om eens langs te komen aan het Stadhuisplein 3 in Terneuzen, kantoor 2.10. Voor een lekkere bak koffie & een flinke dosis online inspiratie! Zien we je daar?

Nedbase digital agency locatie Terneuzen kantoor

Keertje afspreken?