Toggle Menu
Middelburg Molenwater 81
Goes Stationsplein 21

Uitbreiding management team

Sinds april versterkt Jacco de Leeuw als Operationeel Manager het management team van Nedbase. Met een flinke dosis ervaring op het snijvlak van business en IT is dit een sterke aanvulling. Hiervoor werkte Jacco als Business Development Manager en heeft in het verleden diverse IT (audit) functies bekleed.

Met een frisse kijk en nieuwe energie zal Jacco vooral zijn bijdrage leveren aan het verder stroomlijnen van interne processen en het borgen van kwaliteit. Daarnaast zitten we bovenop de ontwikkelingen rondom wet- en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als privacy en beveiliging. Die worden steeds belangrijker. Met de komst van Jacco en zijn bagage kunnen we hier mooie stappen in zetten, voor nu én richting de toekomst.

Jacco zelf staat te popelen. “Vanaf klantzijde altijd erg fijn samen gewerkt met Nedbase. Ik heb de organisatie ervaren als een super gedreven, informele club met passie voor online. En die passie deel ik volledig! Ik zie er dan ook enorm naar uit om mijn online ambities en ervaring verder binnen Nedbase te ontplooien.”

De komst van Jacco geeft Andre en Arjan, de grondleggers van Nedbase, ruimte om medio 2016 een stapje terug te doen van het directe operationele management. Zij blijven verantwoordelijk voor diverse accounts en gaan zich hiernaast meer focussen op andere initiatieven.

Keertje afspreken?