Door onze ruime ervaring met het ontwikkelen van enterprise webapplicaties kunnen wij jou bijstaan als applicatie en media ontwikkelaar. We weten hoe we technieken het beste kunnen inzetten om tot de best passende oplossing te komen.  

Wat is een applicatie?

Wat is een applicatie nu exact? Een applicatie is een computerprogramma dat ontworpen is voor de eindgebruiker. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor het uitvoeren van een specifieke taak. In de regel maakt (bijna) iedereen dagelijks gebruik van applicaties zoals Microsoft Office Word, een tekstverwerker. Maar ook van e-mailprogramma’s als Outlook en diverse mediaspelers. Als applicatieontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van een breed scala aan applicaties. 

Open source applicatie

Bij Nedbase werken we met de nieuwste technieken op gebied van applicatieontwikkeling. Onze developers creëren slimme applicaties die eenvoudig en snel zijn in gebruik. Wij selecteren en ontwikkelen samen met jou de applicatie die voldoet aan alle functionele en technische eisen. Die bovendien gebruiksvriendelijk is en aansluit bij de werkprocessen. Dit doen we door gebruik te maken van diverse open source oplossingen. Het gebruik van open source applicaties geeft ons de mogelijkheid om eindeloos opties te bieden, zo is er altijd een passend ontwerp voor jou. Door de dynamische omgeving beweegt de applicatie eenvoudig mee met de groei en ontwikkelingen van jouw bedrijf. Applicaties bouwen die ontzorgen en processen verbeteren? Daar draaien wij onze hand niet voor om, of er nu gebruik gemaakt moet worden van Symfony, Angular of Ionic.  

Applicaties voor Kloosterboer & Groentehal Middelburg 

Recent hebben we voor Kloosterboer uit Vlissingen de communicatie rondom overwerken geoptimaliseerd met behulp van een applicatie. Zo kunnen ze nu eenvoudig en snel inventariseren wie beschikbaar is om over te werken en wat de betreffende medewerker wil eten ’s avonds. Dankzij de Kloosterboer app hebben medewerkers de mogelijkheid om elkaar snel te informeren en de juiste informatie uit te wisselen. Ook voor Groentehal Middelburg hebben we een app gelanceerd. Hiermee hebben we het bestelproces voor onder andere consumenten, restaurants en verzorgingshuizen geautomatiseerd. Het merendeel van de klanten gaf voorheen hun bestelling per e-mail of telefonisch door. Om dit proces te vereenvoudigen voor Groentehal Middelburg ontwikkelden we een handige app die overal beschikbaar is en waarmee klanten nieuwe bestellingen op een gestructureerde manier kunnen bestellen. Ideaal voor zowel Groentehal Middelbug als voor hun klanten!  

Applicatie op maat

Wil jij een applicatie laten ontwikkelen? Bij ons staat eindgebruiker centraal in het ontwerpen en bouwen van de applicatie, om zo sneller en efficiënter te kunnen werken. We vinden het belangrijk dat jij uitmaakt van ons ontwikkelteam en nauw betrokken bent in het proces. Dit zodat we samen een gebruiksvriendelijke applicatie kunnen ontwikkelen voor de eindgebruiker die bijdraagt aan jouw succes. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden! 

Keertje afspreken?